-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1206.4 קק״ל 2412.8 קק״לפחמימות 149.3 גרם 298.7 גרםשומן 70.9 גרם 141.8 גרםנתרן 38.1 מ״ג 76.3 מ״גחלבון 5.6 גרם 11.2 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 3.8 גרםשומן רווי 38.5 גרם 76.9 גרםכולסטרול 137.4 מ״ג 274.8 מ״גסידן 184.4 מ״ג 368.8 מ״גברזל 2.5 מ״ג 5.0 מ״גאשלגן 257.4 מ״ג 514.9 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 1.4 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 5 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות1206
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1206.4 קק״ל 2412.8 קק״לפחמימות 149.3 גרם 298.7 גרםשומן 70.9 גרם 141.8 גרםנתרן 38.1 מ״ג 76.3 מ״גחלבון 5.6 גרם 11.2 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 3.8 גרםשומן רווי 38.5 גרם 76.9 גרםכולסטרול 137.4 מ״ג 274.8 מ״גסידן 184.4 מ״ג 368.8 מ״גברזל 2.5 מ״ג 5.0 מ״גאשלגן 257.4 מ״ג 514.9 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 1.4 מ״גסגור
מרכיבים 7 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 1206 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
לסירופ הסוכר
-
1 כוס סוכר לבן
-
1 כוס מים רותחים
לכנאפה
-
1/3חבילה או 140 גרם שערות קדאיף
-
80 גרם חמאהמומסת
-
20 גרם חמאה רכהלשימון המחבת
-
2 כפות גבינת מסקרפונה
-
2 כפות גדושות נוטלה
אופן הכנה
- מכינים את סירופ הסוכר: מבשלים על כיריים בחום נמוך את המים הרותחים והסוכר. מערבבים מדי פעם עד שהנוזל מצטמצם קצת (כרבע שעה).
- מכינים את הכנאפה: קוצצים קצת את שערות הקדאיף, מעבירים לקערה ומוזגים מעליהן חמאה מומסת. מערבבים היטב שכל השערות תהיינה מצופות במחאה.
- ממיסים במחבת על הכיריים את החמאה הרכה ומעבירים חצי כמות משיערות הקדאיף למחבת.
- מערבבים קצת בקערה את גבינת המסקרפונה והנוטלה ומכניסים למיקרו לכ-20-25 שניות עד שמתרכך. מורחים את התערובת על הקדאיף שבמחבת.
- מכסים במחצית שנותרה משיערות הקדאיף ומהדקים קצת (בעזרת כף).
- מטגנים עד שהחלק התחתון משחים מעט, הופכים על צלחת ומחזירים למחבת כדי שהחלק שעדיין לא השחים - ישחים. מוזגים מעל כרבע כוס מסירופ הסוכר.
- מעבירים לצלחת הגשה וטורפים.
אופן הכנה
- מכינים את סירופ הסוכר: מבשלים על כיריים בחום נמוך את המים הרותחים והסוכר. מערבבים מדי פעם עד שהנוזל מצטמצם קצת (כרבע שעה).
- מכינים את הכנאפה: קוצצים קצת את שערות הקדאיף, מעבירים לקערה ומוזגים מעליהן חמאה מומסת. מערבבים היטב שכל השערות תהיינה מצופות במחאה.
- ממיסים במחבת על הכיריים את החמאה הרכה ומעבירים חצי כמות משיערות הקדאיף למחבת.
- מערבבים קצת בקערה את גבינת המסקרפונה והנוטלה ומכניסים למיקרו לכ-20-25 שניות עד שמתרכך. מורחים את התערובת על הקדאיף שבמחבת.
- מכסים במחצית שנותרה משיערות הקדאיף ומהדקים קצת (בעזרת כף).
- מטגנים עד שהחלק התחתון משחים מעט, הופכים על צלחת ומחזירים למחבת כדי שהחלק שעדיין לא השחים - ישחים. מוזגים מעל כרבע כוס מסירופ הסוכר.
- מעבירים לצלחת הגשה וטורפים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)