-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 791.9 קק״ל 1583.9 קק״לפחמימות 139.3 גרם 278.5 גרםשומן 12.8 גרם 25.6 גרםנתרן 1437.2 מ״ג 2874.5 מ״גחלבון 23.6 גרם 47.1 גרםסיבים תזונתיים 4.7 גרם 9.3 גרםשומן רווי 1.8 גרם 3.7 גרםכולסטרול 147.7 מ״ג 295.4 מ״גסידן 39.2 מ״ג 78.4 מ״גברזל 2.1 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 215.4 מ״ג 430.7 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 3.4 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות792
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 791.9 קק״ל 1583.9 קק״לפחמימות 139.3 גרם 278.5 גרםשומן 12.8 גרם 25.6 גרםנתרן 1437.2 מ״ג 2874.5 מ״גחלבון 23.6 גרם 47.1 גרםסיבים תזונתיים 4.7 גרם 9.3 גרםשומן רווי 1.8 גרם 3.7 גרםכולסטרול 147.7 מ״ג 295.4 מ״גסידן 39.2 מ״ג 78.4 מ״גברזל 2.1 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 215.4 מ״ג 430.7 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 3.4 מ״גסגור
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 792 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
שניצל
-
1 כוס קמח לבן
-
1 ביצה L
-
1 כוס פירורי לחם
-
1 כפית חרדל דיז’ון
-
1 חזה עוף משוטח לשניצל בינוני
-
1/4 כפית מלח דק
פירה
-
3 תפוחי אדמה בינוניים
-
1 כף שמן חמניותאו מחמאה
-
1/2 כפית מלח דק
אופן הכנה
- קולפים תפוחי אדמה, חותכים לקוביות ושמים בסיר עם מים רותחים ומלח.
- כשתפוחי האדמה מתרככים, מסננים, מחזירים לסיר מוסיפים מזולה ומלח ומועכים.
- משטחים חזה עוף בעזרת פטיש על מנת שיהיה דק. על החזה עוף מוסיפים פירה, סוגרים עם חזה עוף נוסף.
- טורפים ביצה עם חרדל ומלח.
- טובלים את חזה העוף בקמח, בביצה ואז ופירורי לחם.
- מטגנים משני הצדדים בשמן חצי עמוק עד להזהבה.
אופן הכנה
- קולפים תפוחי אדמה, חותכים לקוביות ושמים בסיר עם מים רותחים ומלח.
- כשתפוחי האדמה מתרככים, מסננים, מחזירים לסיר מוסיפים מזולה ומלח ומועכים.
- משטחים חזה עוף בעזרת פטיש על מנת שיהיה דק. על החזה עוף מוסיפים פירה, סוגרים עם חזה עוף נוסף.
- טורפים ביצה עם חרדל ומלח.
- טובלים את חזה העוף בקמח, בביצה ואז ופירורי לחם.
- מטגנים משני הצדדים בשמן חצי עמוק עד להזהבה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)