רקע בוש

רק תוסיפו אורז: פילה עוף עם ירוקים ברוטב חמאת בוטנים משגע

ברור שאתם כבר מתארגנים על המצרכים - מתכון מושלם של תבשיל פילה עוף עם ירוקים פריכים ורוטב חמאת בוטנים טעים כל כך
ברור שאתם כבר מתארגנים על המצרכים - מתכון מושלם של תבשיל פילה עוף עם ירוקים פריכים ורוטב חמאת בוטנים טעים כל כך
  • דניאל עמית
  • 64K צפיות
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    560
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 559.9 קק״ל 1119.9 קק״ל
    פחמימות 19.4 גרם 38.8 גרם
    שומן 26.7 גרם 53.3 גרם
    נתרן 642.6 מ״ג 1285.2 מ״ג
    חלבון 69.0 גרם 137.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 7.1 גרם
    שומן רווי 4.4 גרם 8.7 גרם
    כולסטרול 182.5 מ״ג 365.0 מ״ג
    סידן 137.6 מ״ג 275.2 מ״ג
    ברזל 4.5 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 1744.9 מ״ג 3489.9 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    560
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 559.9 קק״ל 1119.9 קק״ל
    פחמימות 19.4 גרם 38.8 גרם
    שומן 26.7 גרם 53.3 גרם
    נתרן 642.6 מ״ג 1285.2 מ״ג
    חלבון 69.0 גרם 137.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 7.1 גרם
    שומן רווי 4.4 גרם 8.7 גרם
    כולסטרול 182.5 מ״ג 365.0 מ״ג
    סידן 137.6 מ״ג 275.2 מ״ג
    ברזל 4.5 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 1744.9 מ״ג 3489.9 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור

תקשיבו ותקשיבו טוב! מנה ליגה של פילה עוף עסיסי עם ירקות של הביוקר ורוטב חמאת בוטנים קל, קל, קל! נשבעת שתתמכרו מהביס הראשון, אל תשכחו לשים לכם בצלחת, כי אם תתחילו לאכול מהסיר, יש מצב שלא יישאר בו כלום.

אוכל אסיאתי
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

ירוקים


אופן הכנה

  1. מכינים את המרינדה לעוף: מערבבים בקערה את כל מרכיבי המרינדה לעוף היטב, מוסיפים את פילה העוף ומשרים במקרר למשך חצי שעה לפחות, ניתן להשרות גם ללילה.
  2. מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה קטנה את כל מרכיבי הרוטב.
  3. על הכיריים, מחממים קצת שמן זית בסיר וצולים את פילה העוף על אש גבוהה. מוסיפים לסיר את הירקות הירוקים.
  4. מוזגים את הרוטב מעל העוף והירקות ומערבבים היטב. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 15-20 דקות, עד שהירקות מתרככים והעוף מוכן. מגישים עם אורז לבן.
פילה עוף וירוקים בחמאת בוטנים1
פילה עוף עם ירקות ירוקים בחמאת בוטנים. צילום: דניאל עמית

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (4)

    Avatar

      Avatar
      אלינור

      במה אפשר להחליף את הבקצ׳וי?

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        אפשר פשוט לוותר ולהוסיף עוד מירקות האחרים

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        היי יובל, זה המתכון המלא

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody