רק תוסיפו אורז: פילה עוף עם ירוקים ברוטב חמאת בוטנים משגע
ברור שאתם כבר מתארגנים על המצרכים - מתכון מושלם של תבשיל פילה עוף עם ירוקים פריכים ורוטב חמאת בוטנים טעים כל כך
ברור שאתם כבר מתארגנים על המצרכים - מתכון מושלם של תבשיל פילה עוף עם ירוקים פריכים ורוטב חמאת בוטנים טעים כל כך
- דניאל עמית
- 64K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 559.9 קק״ל 1119.9 קק״לפחמימות 19.4 גרם 38.8 גרםשומן 26.7 גרם 53.3 גרםנתרן 642.6 מ״ג 1285.2 מ״גחלבון 69.0 גרם 137.9 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 7.1 גרםשומן רווי 4.4 גרם 8.7 גרםכולסטרול 182.5 מ״ג 365.0 מ״גסידן 137.6 מ״ג 275.2 מ״גברזל 4.5 מ״ג 8.9 מ״גאשלגן 1744.9 מ״ג 3489.9 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 6.4 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות560
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 559.9 קק״ל 1119.9 קק״לפחמימות 19.4 גרם 38.8 גרםשומן 26.7 גרם 53.3 גרםנתרן 642.6 מ״ג 1285.2 מ״גחלבון 69.0 גרם 137.9 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 7.1 גרםשומן רווי 4.4 גרם 8.7 גרםכולסטרול 182.5 מ״ג 365.0 מ״גסידן 137.6 מ״ג 275.2 מ״גברזל 4.5 מ״ג 8.9 מ״גאשלגן 1744.9 מ״ג 3489.9 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 6.4 מ״גסגור
תקשיבו ותקשיבו טוב! מנה ליגה של פילה עוף עסיסי עם ירקות של הביוקר ורוטב חמאת בוטנים קל, קל, קל! נשבעת שתתמכרו מהביס הראשון, אל תשכחו לשים לכם בצלחת, כי אם תתחילו לאכול מהסיר, יש מצב שלא יישאר בו כלום.
מרכיבים 14 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 560 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוף
-
1/2 ק"ג פילה עוף
מרינדה לעוף
-
1 כף חמאת בוטנים חלקהטבעית
-
4 כפות רוטב סויה
-
1 כף סילאן
-
1 כפית שמן שומשום
-
קורט שבבי צ’ילי יבש
רוטב
-
1 כף חמאת בוטנים חלקהטבעית
-
5 כפות רוטב סויה
-
1 כפית שמן שומשום
-
3/4 כוס מים
ירוקים
-
1 גבעול באק צ’ויחתוך גס
-
1/2 חבילה ברוקומיניחתוכים גס
-
3 גבעולי בצל ירוק
-
120גרם או 1/2 חבילה עלי בייבי תרד
אופן הכנה
- מכינים את המרינדה לעוף: מערבבים בקערה את כל מרכיבי המרינדה לעוף היטב, מוסיפים את פילה העוף ומשרים במקרר למשך חצי שעה לפחות, ניתן להשרות גם ללילה.
- מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה קטנה את כל מרכיבי הרוטב.
- על הכיריים, מחממים קצת שמן זית בסיר וצולים את פילה העוף על אש גבוהה. מוסיפים לסיר את הירקות הירוקים.
- מוזגים את הרוטב מעל העוף והירקות ומערבבים היטב. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 15-20 דקות, עד שהירקות מתרככים והעוף מוכן. מגישים עם אורז לבן.
אופן הכנה
- מכינים את המרינדה לעוף: מערבבים בקערה את כל מרכיבי המרינדה לעוף היטב, מוסיפים את פילה העוף ומשרים במקרר למשך חצי שעה לפחות, ניתן להשרות גם ללילה.
- מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה קטנה את כל מרכיבי הרוטב.
- על הכיריים, מחממים קצת שמן זית בסיר וצולים את פילה העוף על אש גבוהה. מוסיפים לסיר את הירקות הירוקים.
- מוזגים את הרוטב מעל העוף והירקות ומערבבים היטב. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 15-20 דקות, עד שהירקות מתרככים והעוף מוכן. מגישים עם אורז לבן.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (4)
במה אפשר להחליף את הבקצ׳וי?
אפשר פשוט לוותר ולהוסיף עוד מירקות האחרים
לא רשמת על קורנפלור
היי יובל, זה המתכון המלא