-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 900.1 קק״ל 3600.3 קק״לפחמימות 109.9 גרם 439.5 גרםשומן 31.3 גרם 125.1 גרםנתרן 288.1 מ״ג 1152.5 מ״גחלבון 43.2 גרם 172.7 גרםסיבים תזונתיים 6.6 גרם 26.3 גרםשומן רווי 13.0 גרם 52.2 גרםכולסטרול 91.3 מ״ג 365.0 מ״גסידן 107.7 מ״ג 430.8 מ״גברזל 3.0 מ״ג 11.9 מ״גאשלגן 1126.2 מ״ג 4504.9 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 8.8 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות900
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 900.1 קק״ל 3600.3 קק״לפחמימות 109.9 גרם 439.5 גרםשומן 31.3 גרם 125.1 גרםנתרן 288.1 מ״ג 1152.5 מ״גחלבון 43.2 גרם 172.7 גרםסיבים תזונתיים 6.6 גרם 26.3 גרםשומן רווי 13.0 גרם 52.2 גרםכולסטרול 91.3 מ״ג 365.0 מ״גסידן 107.7 מ״ג 430.8 מ״גברזל 3.0 מ״ג 11.9 מ״גאשלגן 1126.2 מ״ג 4504.9 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 8.8 מ״גסגור
מרכיבים 17 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 900 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב
-
1/2 קופסת שימורים קרם קוקוס
-
1 כפית שורש ג’ינג’רמגורר
-
4 שיני שוםכתושות
-
3 כפות רוטב סויה
-
1 כפית שמן שומשום
-
3 כפות חמאת בוטנים חלקה
הגשה
-
קצוצים
אופן הכנה
- משרים את קוביות העוף למשך 10 דקות כדי שיתרכו יחד עם הקורנפלור והסויה.
- בינתיים מטגנים במחבת ווק עם כמה כפות שמן פרוסות של בצל עד שהוא נהיה שקוף. מוסיפים את העוף. לאחר שהוא מקבל צבע, מוסיפים בצל ירוק יחד עם כרוב וממשיכים לטגן עד שהם מתרככים.
- לרוטב- מערבבים בקערה את מרכיבי הרוטב עד לקבלת רוטב אחיד.
- מוסיפים אטריות אורז שהכנו לפי הוראות הצרכן לווק ומייד לאחר מכן מצרפים למחבת גם את הרוטב.
- מערבבים את הכל יחד, מתקנים טעמים ולהגיש עם בוטנים, כוסברה ופלפל צ’ילי אדום. בתאבון!
אופן הכנה
- משרים את קוביות העוף למשך 10 דקות כדי שיתרכו יחד עם הקורנפלור והסויה.
- בינתיים מטגנים במחבת ווק עם כמה כפות שמן פרוסות של בצל עד שהוא נהיה שקוף. מוסיפים את העוף. לאחר שהוא מקבל צבע, מוסיפים בצל ירוק יחד עם כרוב וממשיכים לטגן עד שהם מתרככים.
- לרוטב- מערבבים בקערה את מרכיבי הרוטב עד לקבלת רוטב אחיד.
- מוסיפים אטריות אורז שהכנו לפי הוראות הצרכן לווק ומייד לאחר מכן מצרפים למחבת גם את הרוטב.
- מערבבים את הכל יחד, מתקנים טעמים ולהגיש עם בוטנים, כוסברה ופלפל צ’ילי אדום. בתאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (6)
היי דניאל, האם אפשר להחליף את העוף בטופו?
הי ליה. אפשר בהחלט
מה קורה עם העוף? למה לא ציינת מה עושים איתו?
היי קורן, סליחה על התקלה, את העוף מוסיפים מיד לאחר שהבצל נהיה שקוף, עודכן במתכון. תודה רבה!
יצא מושלם אמאלה אמאל’ה באמתתתתת אני מכורה לרוטב של קוקוס וחמאת בוטנים של מסעדות ויצא לי בולללל כל המשפחה עפו !!
כיף לקרוא, שליו, תודה רבה!