-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 858.9 קק״ל 3435.5 קק״לפחמימות 101.5 גרם 406.1 גרםשומן 26.8 גרם 107.4 גרםנתרן 1777.9 מ״ג 7111.7 מ״גחלבון 51.4 גרם 205.5 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.2 גרםשומן רווי 15.2 גרם 60.7 גרםכולסטרול 190.8 מ״ג 763.2 מ״גסידן 619.0 מ״ג 2476.1 מ״גברזל 0.7 מ״ג 3.0 מ״גאשלגן 224.6 מ״ג 898.3 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 7.9 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-5 דק׳
-
קלוריות859
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 858.9 קק״ל 3435.5 קק״לפחמימות 101.5 גרם 406.1 גרםשומן 26.8 גרם 107.4 גרםנתרן 1777.9 מ״ג 7111.7 מ״גחלבון 51.4 גרם 205.5 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.2 גרםשומן רווי 15.2 גרם 60.7 גרםכולסטרול 190.8 מ״ג 763.2 מ״גסידן 619.0 מ״ג 2476.1 מ״גברזל 0.7 מ״ג 3.0 מ״גאשלגן 224.6 מ״ג 898.3 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 7.9 מ״גסגור
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-5 דק׳ | קלוריות 859 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
לפסטה
-
1 חבילה פסטה קצרה
-
מומלחים בסיר להכנת הפסטה
לפשטידה
-
250גרם או 1 גביע גבינה לבנה 5%אפשר גם עם יותר אחוזי שומן
-
250גרם או 1 גביע קוטג’
-
1כוס או 100 גרם גבינה בולגריתאו פטה מגוררת
-
2כוסות או 250 גרם גבינת מוצרלהאו גבינה צהובה שאוהבים מגוררת
-
1כוס או 100 גרם גבינת פרמזןמגוררת
-
2 ביצים M
-
3 שיני שוםכתושות
-
1 כפית מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
-
1 קורט אגוז מוסקט
אופן הכנה
- מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים מהמים ומקררים.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומשמנים תבנית אפייה (או תבנית פיירקס).
- מערבבים היטב בקערה את הגבינה הלבנה, הקוטג’, הבולגרית, המוצרלה, הפרמזן, הביצים, השום, המלח, הפלפל והאגוז המוסקט.
- מוסיפים את הפסטה לתערובת הגבינות ומערבבים היטב.
- מעבירים את התערובת לתבנית, מיישרים קצת מלמעלה ומכניסים לתנור לכחצי שעה (עד שהפשטידה משחימה מעט).
אופן הכנה
- מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים מהמים ומקררים.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומשמנים תבנית אפייה (או תבנית פיירקס).
- מערבבים היטב בקערה את הגבינה הלבנה, הקוטג’, הבולגרית, המוצרלה, הפרמזן, הביצים, השום, המלח, הפלפל והאגוז המוסקט.
- מוסיפים את הפסטה לתערובת הגבינות ומערבבים היטב.
- מעבירים את התערובת לתבנית, מיישרים קצת מלמעלה ומכניסים לתנור לכחצי שעה (עד שהפשטידה משחימה מעט).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (2)
האם אפשר להוסיף רסק/ רוטב עגבניות
היי, יכולה להוסיף רסק/ רוטב עגבניות אני אוהבת את זה ככה 🙂