פשטידת פסטה

מנה קלה מאד להכנה ומרשימה שילדים מאד אוהבים לאכול וגם אנחנו המבוגרים...פשטידת פסטה מלאה בגבינות אפויה בתנור. פשע שעדיין לא הכנתם כזו
מנה קלה מאד להכנה ומרשימה שילדים מאד אוהבים לאכול וגם אנחנו המבוגרים...פשטידת פסטה מלאה בגבינות אפויה בתנור. פשע שעדיין לא הכנתם כזו
  • דניאל עמית
  • 142K צפיות
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    859
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 858.9 קק״ל 3435.5 קק״ל
    פחמימות 101.5 גרם 406.1 גרם
    שומן 26.8 גרם 107.4 גרם
    נתרן 1777.9 מ״ג 7111.7 מ״ג
    חלבון 51.4 גרם 205.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.2 גרם
    שומן רווי 15.2 גרם 60.7 גרם
    כולסטרול 190.8 מ״ג 763.2 מ״ג
    סידן 619.0 מ״ג 2476.1 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 224.6 מ״ג 898.3 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 7.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    859
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 858.9 קק״ל 3435.5 קק״ל
    פחמימות 101.5 גרם 406.1 גרם
    שומן 26.8 גרם 107.4 גרם
    נתרן 1777.9 מ״ג 7111.7 מ״ג
    חלבון 51.4 גרם 205.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.2 גרם
    שומן רווי 15.2 גרם 60.7 גרם
    כולסטרול 190.8 מ״ג 763.2 מ״ג
    סידן 619.0 מ״ג 2476.1 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 224.6 מ״ג 898.3 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 7.9 מ״ג
    סגור
אוכל שילדים אוהבים
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

לפשטידה


אופן הכנה

  1. מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים מהמים ומקררים.
  2. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומשמנים תבנית אפייה (או תבנית פיירקס).
  3. מערבבים היטב בקערה את הגבינה הלבנה, הקוטג’, הבולגרית, המוצרלה, הפרמזן, הביצים, השום, המלח, הפלפל והאגוז המוסקט.
  4. מוסיפים את הפסטה לתערובת הגבינות ומערבבים היטב.
  5. מעבירים את התערובת לתבנית, מיישרים קצת מלמעלה ומכניסים לתנור לכחצי שעה (עד שהפשטידה משחימה מעט).

    פשטידת פסטה. צילום: ספיר קוסה
    פשטידה שכל ביס בה הוא חלום שמתגשם. צילום: ספיר קוסה


    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (2)

    Avatar

      Avatar
      מתלבטת

      האם אפשר להוסיף רסק/ רוטב עגבניות

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        היי, יכולה להוסיף רסק/ רוטב עגבניות אני אוהבת את זה ככה 🙂

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody