פרנץ’ טוסט
רוצים להרגיש אמריקה? אז קבלו פרנץ' טוסט הזיות בעשר דקות עם לחם רך ונימוח ותוספות מושלמות שגרמו לי להתחיל לדבר אל עצמי בזמן שחיסלתי את המנה
רוצים להרגיש אמריקה? אז קבלו פרנץ' טוסט הזיות בעשר דקות עם לחם רך ונימוח ותוספות מושלמות שגרמו לי להתחיל לדבר אל עצמי בזמן שחיסלתי את המנה
- דניאל עמית
- 90K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1026.7 קק״ל 2053.4 קק״לפחמימות 27.2 גרם 54.4 גרםשומן 88.1 גרם 176.2 גרםנתרן 463.0 מ״ג 925.9 מ״גחלבון 17.4 גרם 34.8 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 51.4 גרם 102.8 גרםכולסטרול 478.1 מ״ג 956.1 מ״גסידן 330.4 מ״ג 660.9 מ״גברזל 0.9 מ״ג 1.7 מ״גאשלגן 5751.5 מ״ג 11502.9 מ״גאבץ 6.8 מ״ג 13.5 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 5 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות1027
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1026.7 קק״ל 2053.4 קק״לפחמימות 27.2 גרם 54.4 גרםשומן 88.1 גרם 176.2 גרםנתרן 463.0 מ״ג 925.9 מ״גחלבון 17.4 גרם 34.8 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 51.4 גרם 102.8 גרםכולסטרול 478.1 מ״ג 956.1 מ״גסידן 330.4 מ״ג 660.9 מ״גברזל 0.9 מ״ג 1.7 מ״גאשלגן 5751.5 מ״ג 11502.9 מ״גאבץ 6.8 מ״ג 13.5 מ״גסגור
מרכיבים 12 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 1027 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
לבלילה
-
4 לחם לבן בינונייםרך מאד (חלה, בריוש, "לחם אמריקה", "לחם חלב")
-
120מ"ל או 1/2 כוס שמנת מתוקה 38%
-
60מ"ל או 1/4 כוס חלב 3%
-
2 ביצים M
-
1/2 כפית תמצית וניל
-
1 כף סוכר לבן
להגשה
-
1 מיכל שמנת חמוצה 15%
-
2 כפות אבקת סוכראפשר גם פחות
-
לפזר מלמעלה
-
או דבש או ריבה או מה שאוהבים
אופן הכנה
- מניחים מחבת על הכיריים, ממיסים על המחבת את החמאה ומוסיפים סוכר בשכבה אחידה עד שהסוכר נמס מעט (הזהרו שלא יישרף).
- טורפים היטב בקערה את השמנת, החלב, הביצים, תמצית הוניל והסוכר לקבלת בלילה אחידה.
- טובלים את פרוסות הלחם בבלילה ומעבירים למחבת החמה, מזהיבים מצד אחד, הופכים ומזהיבים מהצד השני.
- מעבירים את הפרנץ’ טוסטים לצלחת הגשה, מפדרים באבקת סוכר.
- מערבבים את השמנת החמוצה עם אבקת הסוכר ומגישים לצד הטוסטים. מוזגים מלמעלה מעט ריבה, דבש או מייפל ומגישים.
אופן הכנה
- מניחים מחבת על הכיריים, ממיסים על המחבת את החמאה ומוסיפים סוכר בשכבה אחידה עד שהסוכר נמס מעט (הזהרו שלא יישרף).
- טורפים היטב בקערה את השמנת, החלב, הביצים, תמצית הוניל והסוכר לקבלת בלילה אחידה.
- טובלים את פרוסות הלחם בבלילה ומעבירים למחבת החמה, מזהיבים מצד אחד, הופכים ומזהיבים מהצד השני.
- מעבירים את הפרנץ’ טוסטים לצלחת הגשה, מפדרים באבקת סוכר.
- מערבבים את השמנת החמוצה עם אבקת הסוכר ומגישים לצד הטוסטים. מוזגים מלמעלה מעט ריבה, דבש או מייפל ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)