אופן הכנה
- מטגנים בשמן הזית את השום, מערבבים ומוסיפים את התרד, הבצל הירוק והקישוא. מבשלים מעט ומוסיפים את המלח והפלפל.
- מסירים את הנוזלים מהמחבת.
- מערבבים בקערה את הביצים עם החלב, מעט מלח והבולגרית. מוסיפים לקערה את הירקות והזיתים ומערבבים.
- משמנים את המחבת, שופכים לתוכה את הבלילה ומשבצים טבעות גבינת זיתים.
- מטגנים עד שהביצים מתייצבות (בערך 10 דקות) ומכניסים לתנור על 190 מעלות במשך 20 דקות.
- מגישים עם סלט עגבניות שרי ויוגרט. בתיאבון!
תגובות (0)