פרגיות במרינדה אסיאתית
מחפשים ארוחה זריזה עם טעמים מדהימים? קבלו מתכון של פרגיות במרינדה אסיאתית שמשרים בשקית וואקום. הטעמים חודרים אל הנתחים והתוצאה עסיסית ונימוחה!
מחפשים ארוחה זריזה עם טעמים מדהימים? קבלו מתכון של פרגיות במרינדה אסיאתית שמשרים בשקית וואקום. הטעמים חודרים אל הנתחים והתוצאה עסיסית ונימוחה!
- דניאל עמית
- 72K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 230.4 קק״ל 1382.7 קק״לפחמימות 183.1 גרם 1098.7 גרםשומן 180.9 גרם 1085.3 גרםנתרן 240.8 מ״ג 1444.9 מ״גחלבון 178.0 גרם 1067.8 גרםסיבים תזונתיים 177.6 גרם 1065.6 גרםשומן רווי 177.9 גרם 1067.1 גרםכולסטרול 177.5 מ״ג 1065.0 מ״גסידן 179.5 מ״ג 1076.8 מ״גברזל 177.6 מ״ג 1065.4 מ״גאשלגן 203.0 מ״ג 1218.2 מ״גאבץ 177.5 מ״ג 1065.2 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות230
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 230.4 קק״ל 1382.7 קק״לפחמימות 183.1 גרם 1098.7 גרםשומן 180.9 גרם 1085.3 גרםנתרן 240.8 מ״ג 1444.9 מ״גחלבון 178.0 גרם 1067.8 גרםסיבים תזונתיים 177.6 גרם 1065.6 גרםשומן רווי 177.9 גרם 1067.1 גרםכולסטרול 177.5 מ״ג 1065.0 מ״גסידן 179.5 מ״ג 1076.8 מ״גברזל 177.6 מ״ג 1065.4 מ״גאשלגן 203.0 מ״ג 1218.2 מ״גאבץ 177.5 מ״ג 1065.2 מ״גסגור
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 230 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרינדה
-
1 כף שמן שומשום
-
1 כף שמן קנולהאו שמן זית
-
2 כפות רוטב סויה
-
1 כף דבש
-
1 כף רוטב צ’ילי מתוק
-
1 כף מיץ לימון
-
2 שיני שוםכתושות
-
1 כף שורש ג’ינג’רכתוש
-
1/4 כפית רוטב צ’ילי חריף
אופן הכנה
- מערבבים את מרכיבי המרינדה בקערה קטנה.
- לוקחים שקית המתאימה לשאיבת וואקום, שמים בה את הפרגיות וכ-4 כפות מהמרינדה.
- סוגרים את השקית ומפעילים את השאיבה עם הבלנדר מוט וואקום.
- בשלב זה ניתן לאחסן את השקית במקרר בין שעה ל-6 שעות או להעביר למקפיא עד לשימוש.
- פותחים את השקית או מפשירים אם הקפאתם.
- מניחים על מנגל או מחבת לוהטת את הפרגיות, וצולים היטב משני הצדדים.
אופן הכנה
- מערבבים את מרכיבי המרינדה בקערה קטנה.
- לוקחים שקית המתאימה לשאיבת וואקום, שמים בה את הפרגיות וכ-4 כפות מהמרינדה.
- סוגרים את השקית ומפעילים את השאיבה עם הבלנדר מוט וואקום.
- בשלב זה ניתן לאחסן את השקית במקרר בין שעה ל-6 שעות או להעביר למקפיא עד לשימוש.
- פותחים את השקית או מפשירים אם הקפאתם.
- מניחים על מנגל או מחבת לוהטת את הפרגיות, וצולים היטב משני הצדדים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (4)
האם אפשר לאחסן את הפרגיות עם המרינדה בקופסה?
מה הכוונה לאחסן? להקפיא?
למה לשים בשקית עם הפרגיות רק ארבע כפות, עם הרוטב יש בו יותר?
אפשר לשים יותר רוטב בשקית או להשתמש בו בשלב הצלייה/הגשה של הבשר.