פסטה עגבניות בסיר אחד

בואו תגידו לי רגע- מה יותר טעים בעולם הזה מפסטה ושניצל וטוסט ובמבה? כלום! אין על ארוחות צהריים הכי פשוטות וטעימות! אז מה יש לנו פה? פסטה אדומה בסיר אחד, שניצלונים קריספיים וסלייסים של מלפפון. מבחינתי- זה נצחון
בואו תגידו לי רגע- מה יותר טעים בעולם הזה מפסטה ושניצל וטוסט ובמבה? כלום! אין על ארוחות צהריים הכי פשוטות וטעימות! אז מה יש לנו פה? פסטה אדומה בסיר אחד, שניצלונים קריספיים וסלייסים של מלפפון. מבחינתי- זה נצחון
  • דניאל עמית
  • 338K צפיות
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    201
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 200.5 קק״ל 1203.1 קק״ל
    פחמימות 103.9 גרם 623.4 גרם
    שומן 108.0 גרם 648.2 גרם
    נתרן 815.5 מ״ג 4893.2 מ״ג
    חלבון 103.8 גרם 622.6 גרם
    סיבים תזונתיים 100.4 גרם 602.6 גרם
    שומן רווי 101.5 גרם 608.8 גרם
    כולסטרול 199.6 מ״ג 1197.7 מ״ג
    סידן 112.1 מ״ג 672.5 מ״ג
    ברזל 100.3 מ״ג 601.9 מ״ג
    אשלגן 132.2 מ״ג 793.2 מ״ג
    אבץ 100.2 מ״ג 601.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    201
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 200.5 קק״ל 1203.1 קק״ל
    פחמימות 103.9 גרם 623.4 גרם
    שומן 108.0 גרם 648.2 גרם
    נתרן 815.5 מ״ג 4893.2 מ״ג
    חלבון 103.8 גרם 622.6 גרם
    סיבים תזונתיים 100.4 גרם 602.6 גרם
    שומן רווי 101.5 גרם 608.8 גרם
    כולסטרול 199.6 מ״ג 1197.7 מ״ג
    סידן 112.1 מ״ג 672.5 מ״ג
    ברזל 100.3 מ״ג 601.9 מ״ג
    אשלגן 132.2 מ״ג 793.2 מ״ג
    אבץ 100.2 מ״ג 601.4 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטה


אופן הכנה

1. מכינים את הפסטה: מתחילים עם 2 כפות שמן זית, מטגנים 4-5 שיני שום כתוש וחצי כפית צ׳ילי גרוס, למי שאוהב חריף.

2. לאחר 2 דקות מוסיפים כף פפריקה חריפה, כף פפריקה מתוקה, חצי כפית סוכר וכפית מלח (בהמשך טועמים ואם צריך מוסיפים מלח).

3. פותחים את התבלינים בשמן ואז מוסיפים פחית קטנה של רסק מרוכז איטלקי טוב כזה!

4. מערבבים הכל טוב טוב ומוסיפה מים רותחים, נגיד חצי סיר. לא יותר מדי.

5. מוסיפים חבילת פסטה קסרצ׳ה ומבשלים בלי מכסה על אש גבוהה.

6. אם רואים שהפסטה עדיין לא בושלה והנוזלים מצטמצמים- מנמיכים את האש.

7. מבשלים עד שהרוטב מצטמצם והפסטה מתבשלת!

8. מכינים את השניצלונים: חותכים כל חזה עוף ל-2-3 חתיכות.

9. לבלילה- מערבבים בקערה 2 ביצים, כף מיונז, מלח וחצי כפית אבקת שום.

10. טובלים את חזה העוף בבלילה ואז בקערה עם פירורי הלחם והשומשום.

11. מחממים שמן בסיר/מחבת, מטגנים את השניצלים עד הזהבה ושלום על ישראל. או בעצם על איטליה.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (30)

    להגיב על מאיה לבטל

    Avatar

      Avatar
      עמית יפרח

      רוצה לעשות פסטה מקמח מלא. מניחה שזה מצריך יותר זמן בישול. כמה זמן?

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        10 דקות יותר

    הצג עוד

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody