פסטה פסטו מסקרפונה

פסטה ברוטב פסטו ביתי שמכינים בקלילות עם שמנת ומסקרפונה. מעדן. שנסו מותניים, הפשילו שרוולים וקבלו את המתכון הבא שגם מי שלא מת על פסטו, לא יוכל להפסיק לאכול
פסטה ברוטב פסטו ביתי שמכינים בקלילות עם שמנת ומסקרפונה. מעדן. שנסו מותניים, הפשילו שרוולים וקבלו את המתכון הבא שגם מי שלא מת על פסטו, לא יוכל להפסיק לאכול
  • דניאל עמית
  • 34K צפיות
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    1015
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1015.4 קק״ל 2030.8 קק״ל
    פחמימות 7.9 גרם 15.8 גרם
    שומן 107.7 גרם 215.4 גרם
    נתרן 940.7 מ״ג 1881.4 מ״ג
    חלבון 22.7 גרם 45.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 3.7 גרם
    שומן רווי 23.3 גרם 46.6 גרם
    כולסטרול 62.4 מ״ג 124.8 מ״ג
    סידן 590.8 מ״ג 1181.6 מ״ג
    ברזל 4.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 429.6 מ״ג 859.2 מ״ג
    אבץ 3.0 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    1015
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1015.4 קק״ל 2030.8 קק״ל
    פחמימות 7.9 גרם 15.8 גרם
    שומן 107.7 גרם 215.4 גרם
    נתרן 940.7 מ״ג 1881.4 מ״ג
    חלבון 22.7 גרם 45.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 3.7 גרם
    שומן רווי 23.3 גרם 46.6 גרם
    כולסטרול 62.4 מ״ג 124.8 מ״ג
    סידן 590.8 מ״ג 1181.6 מ״ג
    ברזל 4.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 429.6 מ״ג 859.2 מ״ג
    אבץ 3.0 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור
ארוחה זוגית
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

לפסטו

לרוטב הפסטו

לפסטה


אופן הכנה

  1. קולים את הצנוברים: מחממים מחבת ומעבירים אליה את הצנוברים. מקפיצים עד שהצנוברים מזהיבים מעט (הזהרו שלא יישרפו). מניחים על צלחת בצד.
  2. מכינים את הפסטו: בקערת מעבד המזון טוחנים יחד את הצנוברים, השום, הפרמזן, עלי הבזיליקום, המלח ושמן הזית עד לקבלת מרקם אחיד.
  3. מכינים את רוטב הפסטה: מחממים במחבת שמנת מתוקה, מוסיפים כ-2 כפות מהפסטו (אפשר קצת יותר אם רוצים) ומהמסקרפונה. מערבבים היטב.

    פסטה-פסטו-מסקרפונה. צילום: ספיר קוסה
    מוסיפים מסקרפונה למחבת. צילום: ספיר קוסה

  4. מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן וכשהיא מוכנה מסננים אותה מהמים ישירות לתוך המחבת עם הרוטב.
  5. מערבבים ומגישים.

    פסטה-פסטו-מסקרפונה. צילום: ספיר קוסה
    הרוטב ממתין לפסטה… צילום: ספיר קוסה


    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (5)

    Avatar

      Avatar
      תמי ביטון

      המתכון יצא מושלםם אני הוספתי מלח, גבינה צהובה ויצא לי טיללל

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        תודה רבה, תמר

      Avatar
      סתיו גולדנר

      המתכון לפסטו מעולה אבל הרוטב עצמו קצת חסר טעמים, הוספתי פלפל שחור ואגוז מוסקט ?

        Avatar
        מערכת Foody

        תודה על המחמאה! מעולה שהתאמת את המתכון לטעמך ונהנית ממנו 🙂

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody