פסטה ארביאטה חריפה עם גבינת ריקוטה
מתכון של פסטה ארביאטה ממכרת וטעימה שאי אפשר להפסיק להכין ולאכול. ממליצה לכם להגיש את הפסטה עם גבינת ריקוטה בצד, שמן זית ובזיליקום ויש לכם ביס מושלם בפה. בתאבון
מתכון של פסטה ארביאטה ממכרת וטעימה שאי אפשר להפסיק להכין ולאכול. ממליצה לכם להגיש את הפסטה עם גבינת ריקוטה בצד, שמן זית ובזיליקום ויש לכם ביס מושלם בפה. בתאבון
- דניאל עמית
- 12K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 622.0 קק״ל 3731.9 קק״לפחמימות 75.5 גרם 453.2 גרםשומן 31.4 גרם 188.4 גרםנתרן 579.4 מ״ג 3476.3 מ״גחלבון 12.5 גרם 75.3 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 15.5 גרםשומן רווי 4.2 גרם 25.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 47.3 מ״ג 284.0 מ״גברזל 2.0 מ״ג 11.8 מ״גאשלגן 403.4 מ״ג 2420.7 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.3 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות622
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 622.0 קק״ל 3731.9 קק״לפחמימות 75.5 גרם 453.2 גרםשומן 31.4 גרם 188.4 גרםנתרן 579.4 מ״ג 3476.3 מ״גחלבון 12.5 גרם 75.3 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 15.5 גרםשומן רווי 4.2 גרם 25.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 47.3 מ״ג 284.0 מ״גברזל 2.0 מ״ג 11.8 מ״גאשלגן 403.4 מ״ג 2420.7 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.3 מ״גסגור
מרכיבים 13 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 622 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה פסטה קצרהבוסייטה או כל פסטה שאוהבים
-
3/4 כוס שמן זית
-
3 שיני שוםקצוצות
-
8 עלי בזיליקוםפרוסים
-
800 גרם עגבניות מרוסקות
-
1 פלפל צ’ילי ירוק בינוניחריף, פרוס
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1 כף שטוחה סוכר לבן
אופן הכנה
- מכינים פסטה לפי הוראות היצרן ושומרים חצי כוס מהמים שהפסטה התבשלה בהם להכנת הרוטב.
- מטגנים את השום עם שמן הזית ומוסיפים את עלי הבזיליקום, ברגע שהשום מזהיב מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומבשלים 5 דקות.
- מוסיפים פלפל ירוק חריף ומתבלים במלח, פלפל שחור, צ’ילי גרוס וסוכר. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
- שמים חצי כוס ממי הבישול של הפסטה שהכנו בסיר נפרד, מערבבים ומבשלים את הרוטב 15 דקות.
- לבסוף מצרפים לרוטב את הפסטה ומגישים עם גבינת ריקוטה, שמן זית ובזיליקום. בתאבון.
אופן הכנה
- מכינים פסטה לפי הוראות היצרן ושומרים חצי כוס מהמים שהפסטה התבשלה בהם להכנת הרוטב.
- מטגנים את השום עם שמן הזית ומוסיפים את עלי הבזיליקום, ברגע שהשום מזהיב מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומבשלים 5 דקות.
- מוסיפים פלפל ירוק חריף ומתבלים במלח, פלפל שחור, צ’ילי גרוס וסוכר. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
- שמים חצי כוס ממי הבישול של הפסטה שהכנו בסיר נפרד, מערבבים ומבשלים את הרוטב 15 דקות.
- לבסוף מצרפים לרוטב את הפסטה ומגישים עם גבינת ריקוטה, שמן זית ובזיליקום. בתאבון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)