פיצה ביאנקה

פיצות ביתיות מבצק מעולה שאפשר להכין גם בלי מיקסר. כל אחד בוחר לעצמו את התוספות שהוא אוהב ויאללה, דברו עם החברים וארגנו ערב פיצות
פיצות ביתיות מבצק מעולה שאפשר להכין גם בלי מיקסר. כל אחד בוחר לעצמו את התוספות שהוא אוהב ויאללה, דברו עם החברים וארגנו ערב פיצות
  • דניאל עמית
  • 32K צפיות
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    709
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 709.1 קק״ל 2836.2 קק״ל
    פחמימות 96.6 גרם 386.5 גרם
    שומן 28.3 גרם 113.4 גרם
    נתרן 1168.4 מ״ג 4673.5 מ״ג
    חלבון 14.9 גרם 59.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 8.3 גרם 33.1 גרם
    כולסטרול 24.0 מ״ג 96.0 מ״ג
    סידן 34.8 מ״ג 139.4 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 134.0 מ״ג 535.8 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    709
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 709.1 קק״ל 2836.2 קק״ל
    פחמימות 96.6 גרם 386.5 גרם
    שומן 28.3 גרם 113.4 גרם
    נתרן 1168.4 מ״ג 4673.5 מ״ג
    חלבון 14.9 גרם 59.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 8.3 גרם 33.1 גרם
    כולסטרול 24.0 מ״ג 96.0 מ״ג
    סידן 34.8 מ״ג 139.4 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 134.0 מ״ג 535.8 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
אוכל שילדים אוהבים
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

לתוספות


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: בקערת המיקסר (או בידיים בקערה גדולה) מערבבים את הקמח עם השמרים היבשים, שמן הזית, הסוכר והמים כ-7 דקות (בידיים קצת יותר).
  2. כשהבצק מתגבש מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד כ-4 דקות.
  3. משמנים קערה ומניחים בה את הבצק. מכסים את הקערה בניילון נצמד או מגבת ומתפיחים במקום חמים לפחות שעה (עד שהבצק מכפיל את נפחו).
  4. מחממים תנור לחום של 250 מעלות טורבו לפחות שעה (אם יש לכם אבן שמוט הוסיפו אותה לתנור).
  5. כשהבצק תפוח, מחלקים אותו ל-2 כדורים.
  6. מרדדים לעיגול כל כדור על נייר אפייה מקומח מעט (כדי שלא יידבק למשטח העבודה).
  7. לפיצה ביאנקה (לבנה) - מורחים על הבצק גבינת מסקרפונה בנדיבות, פטריות פורטבלו, מוצרלה ופרוסות של פלפל צ’ילי ירוק.

    פיצה-ביאנקה. צילום: ספיר קוסה
    מלאאאא מסקרפונה. צילום: ספיר קוסה

  8. לפיצה מרגריטה - מורחים מעט רוטב עגבניות ומפזרים מעל גבינות ו/או כל תוספת שאוהבים ורוצים.
  9. צובעים את שולי הבצק (“הקשה”) במעט שמן זית, מניחים על תבנית תנור גדולה הפוכה ומכניסים לתנור עד שהבצק משחים ומוכן.
                                                                 ויאללה לתנור! צילום: ספיר קוסה
  10. אם רוצים ביצת עין על הפיצה אז קודם אופים את הפיצה (עם הגבינה) ולקראת הסוף יוצרים גומה במרכזה, שוברים ביצה לתוך הגומה ומחזירים לתנור עד למידת העשייה הרצויה של הביצה.
    פיצה-ביאנקה. צילום: ספיר קוסה
    גומחה קטנה של אהבה. צילום: ספיר קוסה

    פיצה-ביאנקה. צילום: ספיר קוסה
    עכשיו זה מושלם. פיצה ביאנקה עם ביצה. צילום: ספיר קוסה


    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (3)

    Avatar

      Avatar
      מלכה

      את ממשש טובה יש לך מתכונים נדירים ומיוחדים ובשפע!!!!!

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        תודה רבה, מלכה!

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody