-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1190.6 קק״ל 9525.1 קק״לפחמימות 159.6 גרם 1276.6 גרםשומן 70.7 גרם 565.5 גרםנתרן 441.7 מ״ג 3534.0 מ״גחלבון 10.3 גרם 82.5 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 12.3 גרםשומן רווי 41.7 גרם 333.8 גרםכולסטרול 200.4 מ״ג 1603.4 מ״גסידן 93.0 מ״ג 744.1 מ״גברזל 4.4 מ״ג 34.8 מ״גאשלגן 678.0 מ״ג 5423.9 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 12.4 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות1191
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1190.6 קק״ל 9525.1 קק״לפחמימות 159.6 גרם 1276.6 גרםשומן 70.7 גרם 565.5 גרםנתרן 441.7 מ״ג 3534.0 מ״גחלבון 10.3 גרם 82.5 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 12.3 גרםשומן רווי 41.7 גרם 333.8 גרםכולסטרול 200.4 מ״ג 1603.4 מ״גסידן 93.0 מ״ג 744.1 מ״גברזל 4.4 מ״ג 34.8 מ״גאשלגן 678.0 מ״ג 5423.9 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 12.4 מ״גסגור
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 1191 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
220 גרם סוכר חום בהיר דמררה
-
220 גרם סוכר חום כההדביק
-
300 גרם חמאה רכה
-
1 ביצה L
-
420 גרם קמח לבן
-
2 כפיות אבקת סודה לשתייה
-
1 כפית מלח דק
-
420 גרם שוקולד צ’יפסמיקס של שלושה סוגים: לבן, חלב ומריר
קצפת
-
500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1 כף אבקת סוכר
אופן הכנה
- בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את החמאה והסוכרים ומערבלים במהירות בינונית, עד לאיחוד והמסת הסוכרים בחמאה למעיין קרם.
- מוסיפים את הביצה ומערבלים לאיחוד והטמעה במסה.
- שמים את כל החומרים היבשים- הקמח, המלח והסודה לשתייה, מערבלים עוד קצת עד לאיחוד.
- מוסיפים את שלושת סוגי השוקולד צ’יפס ומערבלים לאיחוד.
- יוצקים את הבלילה לתבנית עגולה או לכלי המתאים לאפייה בתנור ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות, במשך 15-17 דקות.
- מחכים שהעוגה תתקרר ומקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
- מורחים את הקצפת מעל העוגה ומתחרעיםםםם, בתיאבון!
אופן הכנה
- בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את החמאה והסוכרים ומערבלים במהירות בינונית, עד לאיחוד והמסת הסוכרים בחמאה למעיין קרם.
- מוסיפים את הביצה ומערבלים לאיחוד והטמעה במסה.
- שמים את כל החומרים היבשים- הקמח, המלח והסודה לשתייה, מערבלים עוד קצת עד לאיחוד.
- מוסיפים את שלושת סוגי השוקולד צ’יפס ומערבלים לאיחוד.
- יוצקים את הבלילה לתבנית עגולה או לכלי המתאים לאפייה בתנור ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות, במשך 15-17 דקות.
- מחכים שהעוגה תתקרר ומקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
- מורחים את הקצפת מעל העוגה ומתחרעיםםםם, בתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (2)
אין נוזלים? לאחר הוספת קמח יוצאת תערובת יבשה,
נכון, אין נוזלים, רק המצרכים המופיעים במתכון.