רקע בוש

עוגת שוקולד משגעת

עוגת שוקולד כזו לא אכלתם בחייכם! עסיסית בטירוף, נימוחה ועשירה. תהיה עוגת השוקולד הקבועה שלכם לימי הולדת, לימי משפחה או לכל שמחה אחרת
עוגת שוקולד כזו לא אכלתם בחייכם! עסיסית בטירוף, נימוחה ועשירה. תהיה עוגת השוקולד הקבועה שלכם לימי הולדת, לימי משפחה או לכל שמחה אחרת
  • דניאל עמית
  • 198K צפיות
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    604
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 604.4 קק״ל 7252.6 קק״ל
    פחמימות 46.8 גרם 561.9 גרם
    שומן 44.0 גרם 528.4 גרם
    נתרן 283.2 מ״ג 3398.8 מ״ג
    חלבון 5.6 גרם 67.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 17.1 גרם
    שומן רווי 17.3 גרם 207.2 גרם
    כולסטרול 137.7 מ״ג 1651.8 מ״ג
    סידן 47.4 מ״ג 568.4 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 15.0 מ״ג
    אשלגן 146.4 מ״ג 1757.2 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 8.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    604
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 604.4 קק״ל 7252.6 קק״ל
    פחמימות 46.8 גרם 561.9 גרם
    שומן 44.0 גרם 528.4 גרם
    נתרן 283.2 מ״ג 3398.8 מ״ג
    חלבון 5.6 גרם 67.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 17.1 גרם
    שומן רווי 17.3 גרם 207.2 גרם
    כולסטרול 137.7 מ״ג 1651.8 מ״ג
    סידן 47.4 מ״ג 568.4 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 15.0 מ״ג
    אשלגן 146.4 מ״ג 1757.2 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 8.8 מ״ג
    סגור
אוכל שילדים אוהבים
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: טורפים את הביצים והסוכר באופן ידני או במיקסר.
  2. מוסיפים בהדרגה את יתר המצרכים - השמן, השוקולית, הקמח, נס הקפה והמלח.
  3. ממיסים בסיר נפרד את השמנת המתוקה עם השוקולד המריר ושוקולד החלב. כשהכל נמס, מוסיפים לבלילה ומערבבים עד שאין גושים.
  4. מעבירים את בלילת העוגה לתבנית מלבנית בינונית (31*22) משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש על 160 מעלות טורבו למשך 40-45 דקות. מוציאים לאחר שבודקים עם קיסם והוא יוצא לח.
  5. מכינים את הגנאש: ממיסים את השמנת המתוקה עם שוקולד החלב והשוקולד המריר בסיר על אש נמוכה.
  6. כשהעוגה חמה ומוכנה חותכים אותה בתוך התבנית, שופכים עליה את הגנאש, מחכים שתתקרר מעט ומוסיפים סוכריות צבעוניות. בתיאבון!
עוגת שוקולד משגעת1
עוגת שוקולד משגעת. צילום: דניאל עמית

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (51)

    Avatar

      Avatar
      שיר

      מה זה אומר אם הקיסם לח? עברו 50 דקות והקיסם עדיין רטוב באמצע 😟

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        היי שיר, לתת לו עוגה עוד זמן בתנור

    הצג עוד

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody