רקע בוש

עוגיות שוקולד צ’יפס צבעוניות עם M&M

אין יותר מושלם מהשילוב של עוגיות חמאה פריכות וסוכריות M&M. עוגיות M&M טעימות בטירוף שלא תפסיקו לזלול!
אין יותר מושלם מהשילוב של עוגיות חמאה פריכות וסוכריות M&M. עוגיות M&M טעימות בטירוף שלא תפסיקו לזלול!
  • דניאל עמית
  • 27K צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    105
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 105.0 קק״ל 3358.6 קק״ל
    פחמימות 17.7 גרם 564.9 גרם
    שומן 5.2 גרם 167.2 גרם
    נתרן 62.0 מ״ג 1984.2 מ״ג
    חלבון 0.7 גרם 21.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 5.9 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 98.8 גרם
    כולסטרול 20.6 מ״ג 659.9 מ״ג
    סידן 14.7 מ״ג 471.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 28.3 מ״ג 904.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    105
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 105.0 קק״ל 3358.6 קק״ל
    פחמימות 17.7 גרם 564.9 גרם
    שומן 5.2 גרם 167.2 גרם
    נתרן 62.0 מ״ג 1984.2 מ״ג
    חלבון 0.7 גרם 21.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 5.9 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 98.8 גרם
    כולסטרול 20.6 מ״ג 659.9 מ״ג
    סידן 14.7 מ״ג 471.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 28.3 מ״ג 904.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
ארוחה חלבית
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

פיזור


אופן הכנה

1.מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
2.שמים בקערת המיקסר את החמאה עם הסוכרים, המלח והווניל וטורפים לתערובת קרמית ואחידה. מוסיפים את הביצה וממשיכים לטרוף עד לאיחוד ולקבלת תערובת חלקה.
3. מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה, הסודה לשתייה וסוכריות M&M.
4. מוסיפים את תערובת הקמח לתוך תערובת החמאה ומערבבים בפולסים קטנים, עד שמתקבל בצק נעים.
5. מכינים את העוגיות ואופים: בעזרת כף גלידה או הידיים יוצרים עוגיות (במשקל 30-35 כל עוגייה).
6. משבצים על כל עוגייה את הסוכריות לקישוט.
7. אופים את העוגיות בתנור במשך כ-10 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות מעט (כשנוגעים בהן יש תחושה שהן לא מוכנות, אך כשהעוגיות מתקררות הן מתייצבות).
8. שומרים את העוגיות בצנצנת אטומה.

עוגיות M&M 2
עוגיות M&M. צילום: נמרוד גנישר, סטיילינג: נעמה רן

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (13)

    Avatar

      Avatar
      תהל שפירא

      צריך לשים את הסוכריות לפיזור לפני האפיה

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        נכון

    הצג עוד

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody