סלט חם עם בורגול וטחינה
כדי לאזן מעט את כל המנות המוקרמות, החלטתי לעשות אתנחתא ולהכין לעצמי מנה טעימה, בריאה ומזינה של ירקות מוקפצים עם בורגול וטחינה. יצא יאמי!
כדי לאזן מעט את כל המנות המוקרמות, החלטתי לעשות אתנחתא ולהכין לעצמי מנה טעימה, בריאה ומזינה של ירקות מוקפצים עם בורגול וטחינה. יצא יאמי!
- דניאל עמית
- 8K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 459.1 קק״ל 918.2 קק״לפחמימות 34.7 גרם 69.4 גרםשומן 25.9 גרם 51.8 גרםנתרן 468.3 מ״ג 936.6 מ״גחלבון 17.0 גרם 34.1 גרםסיבים תזונתיים 15.3 גרם 30.6 גרםשומן רווי 4.1 גרם 8.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 125.5 מ״ג 251.0 מ״גברזל 4.3 מ״ג 8.5 מ״גאשלגן 1659.8 מ״ג 3319.6 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 6.4 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות459
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 459.1 קק״ל 918.2 קק״לפחמימות 34.7 גרם 69.4 גרםשומן 25.9 גרם 51.8 גרםנתרן 468.3 מ״ג 936.6 מ״גחלבון 17.0 גרם 34.1 גרםסיבים תזונתיים 15.3 גרם 30.6 גרםשומן רווי 4.1 גרם 8.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 125.5 מ״ג 251.0 מ״גברזל 4.3 מ״ג 8.5 מ״גאשלגן 1659.8 מ״ג 3319.6 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 6.4 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 459 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כוס בורגול דקאפשר חום
-
3 כפות שמן זית
-
4 שיני שוםפרוסות
-
1 ברוקולי קטןמחולק לפרחים (או כל ירק נוסף שאוהבים)
-
2 חופנים אפונה טרייהאו קפואה מופשרת
-
1 כרובית קטנהמחולקת לפרחים
-
2 חופנים פטריות פורטובלופרוסות או סוג אחר שאוהבים
-
1/2 כוס טחינה מוכנה
אופן הכנה
- מכינים את הבורגול לפי הוראות היצרן.
- מחממים את השמן במחבת ומוסיפים את השום, הברוקולי, האפונה והכרובית (או כל ירק שאוהבים). מקפיצים יחד עד שהכל מתרכך קצת.
- מוסיפים את הפטריות ומערבבים כחצי דקה.
- מוסיפים למחבת כמה בורגול שרוצים, מערבבים ומקפיצים יחד כ-2 דקות.
- מעבירים לקערות הגשה ומוזגים מעל את הטחינה.
אופן הכנה
- מכינים את הבורגול לפי הוראות היצרן.
- מחממים את השמן במחבת ומוסיפים את השום, הברוקולי, האפונה והכרובית (או כל ירק שאוהבים). מקפיצים יחד עד שהכל מתרכך קצת.
- מוסיפים את הפטריות ומערבבים כחצי דקה.
- מוסיפים למחבת כמה בורגול שרוצים, מערבבים ומקפיצים יחד כ-2 דקות.
- מעבירים לקערות הגשה ומוזגים מעל את הטחינה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)