נאצ’וס ברוטב גבינות
טיסה ישירה למקסיקו בלי עצירות ביניים, מנת נאצ'וס מהממת שאי אפשר להפסיק לנשנש עם רוטב גבינות נמתח ומעלף, פלפל צ'ילי, סלט עגבניות ואבוקדו
טיסה ישירה למקסיקו בלי עצירות ביניים, מנת נאצ'וס מהממת שאי אפשר להפסיק לנשנש עם רוטב גבינות נמתח ומעלף, פלפל צ'ילי, סלט עגבניות ואבוקדו
- דניאל עמית
- 45K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1146.2 קק״ל 2292.4 קק״לפחמימות 45.0 גרם 90.1 גרםשומן 96.1 גרם 192.2 גרםנתרן 1469.1 מ״ג 2938.2 מ״גחלבון 27.0 גרם 53.9 גרםסיבים תזונתיים 6.8 גרם 13.6 גרםשומן רווי 41.6 גרם 83.3 גרםכולסטרול 166.0 מ״ג 332.1 מ״גסידן 680.6 מ״ג 1361.1 מ״גברזל 2.0 מ״ג 4.0 מ״גאשלגן 784.6 מ״ג 1569.2 מ״גאבץ 4.8 מ״ג 9.5 מ״גסגור
-
מרכיבים19
-
הכנה 25 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות1146
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1146.2 קק״ל 2292.4 קק״לפחמימות 45.0 גרם 90.1 גרםשומן 96.1 גרם 192.2 גרםנתרן 1469.1 מ״ג 2938.2 מ״גחלבון 27.0 גרם 53.9 גרםסיבים תזונתיים 6.8 גרם 13.6 גרםשומן רווי 41.6 גרם 83.3 גרםכולסטרול 166.0 מ״ג 332.1 מ״גסידן 680.6 מ״ג 1361.1 מ״גברזל 2.0 מ״ג 4.0 מ״גאשלגן 784.6 מ״ג 1569.2 מ״גאבץ 4.8 מ״ג 9.5 מ״גסגור
מרכיבים 19 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 1146 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה נאצ’וס
סלט עגבניות
-
2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנותקטנות
-
1/2 בצל קטןקצוץ דק
-
3 כפות שמן זית
-
4 כפות מיץ לימוןאו לפי הטעם
-
2 קורט פלפל שחור טחון
-
לפי הטעם
רוטב גבינות
-
20 גרם חמאה
-
1 שן שוםכתושה
-
1/2מיכל או 125 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1 כוס גבינת צ’דר כתוםמגוררת
-
1 כוס גבינת גאודהמגוררת
-
2 כפות גבינת שמנת 5%או עם אחוזי שומן גבוהים יותר
-
1/4 כפית מלח דק
-
1 כפית קורנפלוראו קמח, לפי הצורך
להגשה
-
1/2 פלפל צ’ילי ירוק קטןפרוס
אופן הכנה
- מכינים את סלט האבוקדו: מוציאים את תוכן האבוקדו לקערה ומועכים במזלג. מוסיפים לימון ומלח, מערבבים, טועמים ומתקנים טעמים.
- מכינים סלט העגבניות: מערבבים בקערה את העגבניות, הבצל, שמן הזית, הלימון והמלח. טועמים ומוסיפים לימון או מלח לפי טעמכם.
- מכינים את רוטב הגבינות: ממיסים במחבת את החמאה, מוסיפים את השום ומערבבים מעט (הזהרו שהשום לא יישרף).
- מוסיפים את השמנת, מערבבים ומביאים לרתיחה עדינה.
- מוסיפים את גבינת הצ’דר, הגאודה, גבינת השמנת והמלח ומערבבים היטב.
- מבשלים עד שהכל נמס לתערובת אחידה (אם אתם רוצים להסמיך את הרוטב אפשר להוסיף כפית קורנפלור או קמח ולערבב היטב.
- מרכיבים את המנה: מניחים על צלחת הגשה את הנאצ’וס, מוזגים עליהם את תערובת הגבינות החמה. מפזרים מעל פרוסות פלפל ירוק חריף, ומניחים 2-3 “גבעות” של סלט עגבניות ועוד 2-3 “גבעות” של סלט אבוקדו ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את סלט האבוקדו: מוציאים את תוכן האבוקדו לקערה ומועכים במזלג. מוסיפים לימון ומלח, מערבבים, טועמים ומתקנים טעמים.
- מכינים סלט העגבניות: מערבבים בקערה את העגבניות, הבצל, שמן הזית, הלימון והמלח. טועמים ומוסיפים לימון או מלח לפי טעמכם.
- מכינים את רוטב הגבינות: ממיסים במחבת את החמאה, מוסיפים את השום ומערבבים מעט (הזהרו שהשום לא יישרף).
- מוסיפים את השמנת, מערבבים ומביאים לרתיחה עדינה.
- מוסיפים את גבינת הצ’דר, הגאודה, גבינת השמנת והמלח ומערבבים היטב.
- מבשלים עד שהכל נמס לתערובת אחידה (אם אתם רוצים להסמיך את הרוטב אפשר להוסיף כפית קורנפלור או קמח ולערבב היטב.
- מרכיבים את המנה: מניחים על צלחת הגשה את הנאצ’וס, מוזגים עליהם את תערובת הגבינות החמה. מפזרים מעל פרוסות פלפל ירוק חריף, ומניחים 2-3 “גבעות” של סלט עגבניות ועוד 2-3 “גבעות” של סלט אבוקדו ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)