מרק ערמונים הכי טעים שהכנתי

מרק ערמונים קל קלי קלותה, טעים ברמה של לא נעים, אז בואו לא נאריך במילים ונעבור ישר למתכון
מרק ערמונים קל קלי קלותה, טעים ברמה של לא נעים, אז בואו לא נאריך במילים ונעבור ישר למתכון
  • דניאל עמית
  • 30K צפיות
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    320
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 320.3 קק״ל 1281.3 קק״ל
    פחמימות 33.4 גרם 133.6 גרם
    שומן 18.1 גרם 72.5 גרם
    נתרן 30.1 מ״ג 120.4 מ״ג
    חלבון 3.7 גרם 14.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.2 גרם
    שומן רווי 11.3 גרם 45.2 גרם
    כולסטרול 51.8 מ״ג 207.0 מ״ג
    סידן 57.1 מ״ג 228.3 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 5.1 מ״ג
    אשלגן 562.7 מ״ג 2250.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    320
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 320.3 קק״ל 1281.3 קק״ל
    פחמימות 33.4 גרם 133.6 גרם
    שומן 18.1 גרם 72.5 גרם
    נתרן 30.1 מ״ג 120.4 מ״ג
    חלבון 3.7 גרם 14.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.2 גרם
    שומן רווי 11.3 גרם 45.2 גרם
    כולסטרול 51.8 מ״ג 207.0 מ״ג
    סידן 57.1 מ״ג 228.3 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 5.1 מ״ג
    אשלגן 562.7 מ״ג 2250.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
ארוחה חלבית
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. בסיר עמוק מטגנים את הכרישות יחד עם החמאה.
  2. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן עד שהכרישה נהיית שקופה.
  3. מוסיפים תפוח אדמה וערמונים ומערבבים.
  4. מתבלים במלח, פלפל שחור ומוזגים מים רותחים קצת מעל הירקות. מביאים לרתיחה ומורידים ללהבה נמוכה. מבשלים עם מכסה סגור עד שתפוח האדמה מתרכך.
  5. טוחנים את המרק למרקם חלק, מוסיפים טיפה שמנת מתוקה (כמה שבא לכם, אני שמתי בערך 1/2 מיכל), אם המרקם סמיך לכם מידי אתם יכולים להוסיף מים רותחים.
  6. מצרפים לסיר גבינת גרנה פדנו מגוררת, קורט אגוז מוסקט, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.

*מגישים עם גרעיני חמנייה קלויים, בצל ירוק ומעט שמן זית.


    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (2)

    Avatar

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        היי אור, שיגיע עד לגובה קצת מעל הירוק, 2-3 ס”מ מעל

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody