-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 190.6 קק״ל 1143.4 קק״לפחמימות 30.7 גרם 183.9 גרםשומן 0.5 גרם 2.9 גרםנתרן 636.1 מ״ג 3816.6 מ״גחלבון 7.6 גרם 45.4 גרםסיבים תזונתיים 9.9 גרם 59.3 גרםשומן רווי 0.2 גרם 0.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 173.3 מ״ג 1039.6 מ״גברזל 1.2 מ״ג 7.0 מ״גאשלגן 1337.2 מ״ג 8023.2 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 3.5 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות191
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 190.6 קק״ל 1143.4 קק״לפחמימות 30.7 גרם 183.9 גרםשומן 0.5 גרם 2.9 גרםנתרן 636.1 מ״ג 3816.6 מ״גחלבון 7.6 גרם 45.4 גרםסיבים תזונתיים 9.9 גרם 59.3 גרםשומן רווי 0.2 גרם 0.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 173.3 מ״ג 1039.6 מ״גברזל 1.2 מ״ג 7.0 מ״גאשלגן 1337.2 מ״ג 8023.2 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 3.5 מ״גסגור
מרכיבים 16 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 191 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 בצל בינוניקצוץ
-
5 שיני שום
-
1 גבעול סלרי
-
2 עגבניות בינוניות
-
2 גזרים בינוניים
-
2 זוקיני ירוק בינוניים
-
2 תפוחי אדמה בינוניים
-
1מיכל או 100 גרם רסק עגבניות
-
1 כוס שעועית לבנה מבושלת במים
-
1 כוס פסטה קצרהמסוג "דיטליני ריגטי"
-
1 כפית מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
-
קורט אבקת צ’ילי
-
קורט אורגנו יבש
הגשה
-
חופן בזיליקוםעלים
-
חופן גבינת פרמזןמגוררת
אופן הכנה
- חותכים במעבד מזון לקוביות את הגזר, העגבניות, תפוח האדמה והזוקיני.
- מטגנים בסיר את הבצל הקצוץ, שיני השום והסלרי במשך 5 דקות.
- לאחר מכן מוסיפים את שאר הירקות, מערבבים וממשיכים לבשל במשך 8 דקות, על מנת להוציא את הטעמים.
- מוסיפים את רסק העגבניות, המלח, הפלפל, הצ׳ילי הגרוס והאורגנו ומערבבים.
- לאחר 2 דקות מוסיפים מים רותחים עד סוף הסיר.
- מערבבים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה במשך חצי שעה.
- טועמים ומוסיפים תיבול לפי הטעם.
- לבסוף מוסיפים את השעועית הלבנה.
- לאחר 10 דקות מוסיפים את הפסטה ומבשלים במשך כ-7 דקות.
- לפני ההגשה מוסיפים עלי בזיליקום ומפזרים גבינת פרמזן מגוררת.
אופן הכנה
- חותכים במעבד מזון לקוביות את הגזר, העגבניות, תפוח האדמה והזוקיני.
- מטגנים בסיר את הבצל הקצוץ, שיני השום והסלרי במשך 5 דקות.
- לאחר מכן מוסיפים את שאר הירקות, מערבבים וממשיכים לבשל במשך 8 דקות, על מנת להוציא את הטעמים.
- מוסיפים את רסק העגבניות, המלח, הפלפל, הצ׳ילי הגרוס והאורגנו ומערבבים.
- לאחר 2 דקות מוסיפים מים רותחים עד סוף הסיר.
- מערבבים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה במשך חצי שעה.
- טועמים ומוסיפים תיבול לפי הטעם.
- לבסוף מוסיפים את השעועית הלבנה.
- לאחר 10 דקות מוסיפים את הפסטה ומבשלים במשך כ-7 דקות.
- לפני ההגשה מוסיפים עלי בזיליקום ומפזרים גבינת פרמזן מגוררת.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)