מוקפץ ברוטב קארי ירוק וחלב קוקוס
מנה מהירה ופיקנטית של מוקפץ עם ירקות ועוף ברוטב משגע של קרם קוקוס, קארי ירוק וסויה. את סוג האטריות אפשר לבחור לפי מה שהכי אוהבים. 10 דקות ויש לכם ארוחה שלמה
מנה מהירה ופיקנטית של מוקפץ עם ירקות ועוף ברוטב משגע של קרם קוקוס, קארי ירוק וסויה. את סוג האטריות אפשר לבחור לפי מה שהכי אוהבים. 10 דקות ויש לכם ארוחה שלמה
- דניאל עמית
- 314K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 750.9 קק״ל 3003.6 קק״לפחמימות 66.3 גרם 265.1 גרםשומן 30.0 גרם 119.8 גרםנתרן 471.3 מ״ג 1885.4 מ״גחלבון 53.4 גרם 213.6 גרםסיבים תזונתיים 8.1 גרם 32.4 גרםשומן רווי 22.0 גרם 88.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 98.2 מ״ג 392.8 מ״גברזל 4.7 מ״ג 19.0 מ״גאשלגן 1240.2 מ״ג 4960.8 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 6.7 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות751
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 750.9 קק״ל 3003.6 קק״לפחמימות 66.3 גרם 265.1 גרםשומן 30.0 גרם 119.8 גרםנתרן 471.3 מ״ג 1885.4 מ״גחלבון 53.4 גרם 213.6 גרםסיבים תזונתיים 8.1 גרם 32.4 גרםשומן רווי 22.0 גרם 88.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 98.2 מ״ג 392.8 מ״גברזל 4.7 מ״ג 19.0 מ״גאשלגן 1240.2 מ״ג 4960.8 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 6.7 מ״גסגור
מרכיבים 17 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 751 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
הקפצה
-
1 כרובית בינוניתמסוג פריוריטי - חתוכה, או חצי כרובית רגילה מפורקת לפרחים וחלוטה קלות
-
1 חופן פטריות שמפיניוןחתוכות
-
1/2 כוס אפונה טרייה
-
2 גבעולי בצל ירוקפרוס
-
1 פלפל צ’ילי ירוק בינוניפרוס דק
-
3 כפות רוטב סויה
-
1 קופסת שימורים קרם קוקוס
-
1 כף קורנפלורלרוטב
-
5 שיני שוםפרוסות
-
2 כפות ממרח קארי ירוק
עוף
-
500 גרם חזה עוף שלםחתוך לרצועות דקות
-
1 כף רוטב סויה
-
1 כף קורנפלור
טיגון ותוספות
-
לטיגון
-
1 חבילה פסטה ספגטיאו כל סוג אחר של אטריות: אורז, שעועית, ביצים. מבושלות לפי ההוראות
-
1 חופן בוטנים קלוייםקצוצים
-
1 חופן כוסברהקצוצה
אופן הכנה
- מחממים מעט שמן במחבת. מערבבים היטב את רצועות העוף עם כף סויה וכף קורנפלור. מטגנים עד שרצועות העוף שחומות.
- מוציאים מהמחבת, מוסיפים מעט שמן ומתחילים בטיגון הירקות: שום, כרובית, פטריות, בצל ירוק, פלפל חריף ואפונה.
- בינתיים מערבבים בקערה קטנה קרם קוקוס, כף קורנפלור, מחית קארי ו-3 כפות סויה.
- מגבירים מעט את האש, מוסיפים את העוף למחבת עם הירקות, יוצקים מעל את הרוטב שערבבנו, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-10 דקות.
- את האטריות המוכנות מוסיפים ממש לפני ההגשה. מקשטים בבוטנים קצוצים ועלי כוסברה.
אופן הכנה
- מחממים מעט שמן במחבת. מערבבים היטב את רצועות העוף עם כף סויה וכף קורנפלור. מטגנים עד שרצועות העוף שחומות.
- מוציאים מהמחבת, מוסיפים מעט שמן ומתחילים בטיגון הירקות: שום, כרובית, פטריות, בצל ירוק, פלפל חריף ואפונה.
- בינתיים מערבבים בקערה קטנה קרם קוקוס, כף קורנפלור, מחית קארי ו-3 כפות סויה.
- מגבירים מעט את האש, מוסיפים את העוף למחבת עם הירקות, יוצקים מעל את הרוטב שערבבנו, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-10 דקות.
- את האטריות המוכנות מוסיפים ממש לפני ההגשה. מקשטים בבוטנים קצוצים ועלי כוסברה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (33)
חייב קורנפלור או שאפשר להחליף במשהו אחר?
היי ליאל, לא חייב קורנפלור, אך הוא יגרום לרוטב סמיך יותר
אפשר להסמיך גם עם קמח תפוחי אדמה
היי תהילה, ניתן להסמיך עם קמח תפו”א רק הוא מעט צמיגי יותר