מאפה פיצה מסקרפונה: או בשמו העממי- בורקס!
מאפה מלוח וסופר מושחת של בצק עלים, רוטב עגבניות ומיקס גבינות משגעות. בורקס עלים משודרג בגרסת מאפה פיצה מסקרפונה. לא סופרים קלוריות!
מאפה מלוח וסופר מושחת של בצק עלים, רוטב עגבניות ומיקס גבינות משגעות. בורקס עלים משודרג בגרסת מאפה פיצה מסקרפונה. לא סופרים קלוריות!
- דניאל עמית
- 14K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3412.6 קק״ל 3412.6 קק״לפחמימות 651.1 גרם 651.1 גרםשומן 114.9 גרם 114.9 גרםנתרן 4138.6 מ״ג 4138.6 מ״גחלבון 107.5 גרם 107.5 גרםסיבים תזונתיים 29.6 גרם 29.6 גרםשומן רווי 12.9 גרם 12.9 גרםכולסטרול 343.4 מ״ג 343.4 מ״גסידן 331.0 מ״ג 331.0 מ״גברזל 45.0 מ״ג 45.0 מ״גאשלגן 2150.2 מ״ג 2150.2 מ״גאבץ 11.8 מ״ג 11.8 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
קלוריות3413
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3412.6 קק״ל 3412.6 קק״לפחמימות 651.1 גרם 651.1 גרםשומן 114.9 גרם 114.9 גרםנתרן 4138.6 מ״ג 4138.6 מ״גחלבון 107.5 גרם 107.5 גרםסיבים תזונתיים 29.6 גרם 29.6 גרםשומן רווי 12.9 גרם 12.9 גרםכולסטרול 343.4 מ״ג 343.4 מ״גסידן 331.0 מ״ג 331.0 מ״גברזל 45.0 מ״ג 45.0 מ״גאשלגן 2150.2 מ״ג 2150.2 מ״גאבץ 11.8 מ״ג 11.8 מ״גסגור
מרכיבים 12 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 3413 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
1 חבילה בצק עלים קפואמופשר לילה במקרר, לפי הוראות היצרן
רוטב
-
1 קופסת שימורים עגבניות מרוסקותאו עגבניות חתוכות דק
-
קורט מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
-
קורט אורגנו יבש
-
2 כפות גבינת מסקרפונה
מילוי
-
חופן גבינת קשקבלמגורדת
-
חופן גבינת גאודהמגורדת
-
חופן גבינת פרמזןמגורדת
-
חופן גבינת מוצרלהמגורדת
-
חופן גבינת פטה 5%מגורדת
הברשה
-
1 ביצה Lטרופה
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: מבשלים במחבת את העגבניות החתוכות דק, המלח, הפלפל והאורגנו ומערבבים.
- מוסיפים את המסקרפונה וממיסים אותה בתוך הרוטב וטועמים תיבול.
- פורסים את בצק העלים על גבי נייר אפייה.
- מניחים לרוטב להתקרר ומורחים אותו בשכבה אחידה על בצק העלים.
- ממלאים את הבצק: מפזרים את הגבינות מעל הרוטב: קשקבל, גאודה, פרמזן ומוצרלה, ומעל מפזרים את גבינת הפטה או איזה תוספות שבא לכם.
- מגלגלים את הבצק לצורת נחשוש וחותכים לעיגולים בעובי 2 אצבעות.
- מסדרים את העיגולים בתבנית אפייה עגולה המרופדת בנייר אפיה ומברישים בביצה טרופה.
- אופים בתנור בחום של 180 מעלות במשך כחצי שעה, עד שהמאפה משחים.
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: מבשלים במחבת את העגבניות החתוכות דק, המלח, הפלפל והאורגנו ומערבבים.
- מוסיפים את המסקרפונה וממיסים אותה בתוך הרוטב וטועמים תיבול.
- פורסים את בצק העלים על גבי נייר אפייה.
- מניחים לרוטב להתקרר ומורחים אותו בשכבה אחידה על בצק העלים.
- ממלאים את הבצק: מפזרים את הגבינות מעל הרוטב: קשקבל, גאודה, פרמזן ומוצרלה, ומעל מפזרים את גבינת הפטה או איזה תוספות שבא לכם.
- מגלגלים את הבצק לצורת נחשוש וחותכים לעיגולים בעובי 2 אצבעות.
- מסדרים את העיגולים בתבנית אפייה עגולה המרופדת בנייר אפיה ומברישים בביצה טרופה.
- אופים בתנור בחום של 180 מעלות במשך כחצי שעה, עד שהמאפה משחים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)