מאפה פיצה מסקרפונה: או בשמו העממי- בורקס!

מאפה מלוח וסופר מושחת של בצק עלים, רוטב עגבניות ומיקס גבינות משגעות. בורקס עלים משודרג בגרסת מאפה פיצה מסקרפונה. לא סופרים קלוריות!
מאפה מלוח וסופר מושחת של בצק עלים, רוטב עגבניות ומיקס גבינות משגעות. בורקס עלים משודרג בגרסת מאפה פיצה מסקרפונה. לא סופרים קלוריות!
  • דניאל עמית
  • 14K צפיות
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    3413
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3412.6 קק״ל 3412.6 קק״ל
    פחמימות 651.1 גרם 651.1 גרם
    שומן 114.9 גרם 114.9 גרם
    נתרן 4138.6 מ״ג 4138.6 מ״ג
    חלבון 107.5 גרם 107.5 גרם
    סיבים תזונתיים 29.6 גרם 29.6 גרם
    שומן רווי 12.9 גרם 12.9 גרם
    כולסטרול 343.4 מ״ג 343.4 מ״ג
    סידן 331.0 מ״ג 331.0 מ״ג
    ברזל 45.0 מ״ג 45.0 מ״ג
    אשלגן 2150.2 מ״ג 2150.2 מ״ג
    אבץ 11.8 מ״ג 11.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    3413
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3412.6 קק״ל 3412.6 קק״ל
    פחמימות 651.1 גרם 651.1 גרם
    שומן 114.9 גרם 114.9 גרם
    נתרן 4138.6 מ״ג 4138.6 מ״ג
    חלבון 107.5 גרם 107.5 גרם
    סיבים תזונתיים 29.6 גרם 29.6 גרם
    שומן רווי 12.9 גרם 12.9 גרם
    כולסטרול 343.4 מ״ג 343.4 מ״ג
    סידן 331.0 מ״ג 331.0 מ״ג
    ברזל 45.0 מ״ג 45.0 מ״ג
    אשלגן 2150.2 מ״ג 2150.2 מ״ג
    אבץ 11.8 מ״ג 11.8 מ״ג
    סגור
ארוחה חלבית
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


בצק

רוטב

מילוי

הברשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: מבשלים במחבת את העגבניות החתוכות דק, המלח, הפלפל והאורגנו ומערבבים.
  2. מוסיפים את המסקרפונה וממיסים אותה בתוך הרוטב וטועמים תיבול.
  3. פורסים את בצק העלים על גבי נייר אפייה.
  4. מניחים לרוטב להתקרר ומורחים אותו בשכבה אחידה על בצק העלים.
  5. ממלאים את הבצק: מפזרים את הגבינות מעל הרוטב: קשקבל, גאודה, פרמזן ומוצרלה, ומעל מפזרים את גבינת הפטה או איזה תוספות שבא לכם.
  6. מגלגלים את הבצק לצורת נחשוש וחותכים לעיגולים בעובי 2 אצבעות.
  7. מסדרים את העיגולים בתבנית אפייה עגולה המרופדת בנייר אפיה ומברישים בביצה טרופה.
  8. אופים בתנור בחום של 180 מעלות במשך כחצי שעה, עד שהמאפה משחים.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody