-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 672.1 קק״ל 3360.4 קק״לפחמימות 63.9 גרם 319.7 גרםשומן 16.0 גרם 79.8 גרםנתרן 2259.2 מ״ג 11295.9 מ״גחלבון 66.7 גרם 333.6 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 12.0 גרםשומן רווי 4.2 גרם 21.2 גרםכולסטרול 445.7 מ״ג 2228.5 מ״גסידן 126.9 מ״ג 634.3 מ״גברזל 4.1 מ״ג 20.6 מ״גאשלגן 844.7 מ״ג 4223.6 מ״גאבץ 6.9 מ״ג 34.5 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל 13 שעות
-
קלוריות672
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 672.1 קק״ל 3360.4 קק״לפחמימות 63.9 גרם 319.7 גרםשומן 16.0 גרם 79.8 גרםנתרן 2259.2 מ״ג 11295.9 מ״גחלבון 66.7 גרם 333.6 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 12.0 גרםשומן רווי 4.2 גרם 21.2 גרםכולסטרול 445.7 מ״ג 2228.5 מ״גסידן 126.9 מ״ג 634.3 מ״גברזל 4.1 מ״ג 20.6 מ״גאשלגן 844.7 מ״ג 4223.6 מ״גאבץ 6.9 מ״ג 34.5 מ״גסגור
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 13 שעות | קלוריות 672 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
5 ביצים M
-
1 בצל גדולקלוף וחתוך לקוביות
-
1 כף גדושה פפריקה מתוקה
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית בהרט
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
-
5 כרעי עוף בינוניות
-
3 עצמות מח בינוניות
-
4 כוסות מים רותחים
-
2 כוסות אורז לבן
-
2 כפיות מלח דק
אופן הכנה
- מבשלים את הביצים ושומרים אותן בצד.
- מטגנים את הבצל עד לשקיפות ומוסיפים כף גדושה פפריקה, כפית מלח, כפית בהרט, כפית פלפל שחור ומערבבים.
- מוסיפים את העוף והעצמות ומטגנים מכל הכיוונים. מוסיפים חצי כוס מים רותחים ומבשלים רבע שעה עם מכסה על אש קטנה.
- מוסיפים 3.5 כוסות מים רותחים, את האורז ו-2 כפיות מלח ומביאים לרתיחה.
- מורידים את האש ומבשלים עד שהמים נספגים באורז, בערך רבע שעה.
- מוסיפים את הביצים הקשות (עם הקליפה) לסיר. מכניסים את הסיר לתנור למשך 20 שעות על 100 מעלות (או על פלטה ל-12 שעות).
- מומלץ להגיש עם ביצת עין. בתיאבון
אופן הכנה
- מבשלים את הביצים ושומרים אותן בצד.
- מטגנים את הבצל עד לשקיפות ומוסיפים כף גדושה פפריקה, כפית מלח, כפית בהרט, כפית פלפל שחור ומערבבים.
- מוסיפים את העוף והעצמות ומטגנים מכל הכיוונים. מוסיפים חצי כוס מים רותחים ומבשלים רבע שעה עם מכסה על אש קטנה.
- מוסיפים 3.5 כוסות מים רותחים, את האורז ו-2 כפיות מלח ומביאים לרתיחה.
- מורידים את האש ומבשלים עד שהמים נספגים באורז, בערך רבע שעה.
- מוסיפים את הביצים הקשות (עם הקליפה) לסיר. מכניסים את הסיר לתנור למשך 20 שעות על 100 מעלות (או על פלטה ל-12 שעות).
- מומלץ להגיש עם ביצת עין. בתיאבון
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (7)
הוספתי 2 כפות סילאן חצי קילו אוסובוקו ותפוח אדמה מקולף על המתכון שלךאוסבוקו