-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 538.3 קק״ל 2153.1 קק״לפחמימות 94.0 גרם 375.9 גרםשומן 11.3 גרם 45.0 גרםנתרן 1557.8 מ״ג 6231.3 מ״גחלבון 15.0 גרם 60.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.7 גרם 2.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות538
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 538.3 קק״ל 2153.1 קק״לפחמימות 94.0 גרם 375.9 גרםשומן 11.3 גרם 45.0 גרםנתרן 1557.8 מ״ג 6231.3 מ״גחלבון 15.0 גרם 60.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.7 גרם 2.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 538 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 כפות שמן קנולה
-
1 חופן אטריות דקיקות קצרות
-
1 חבילה פתיתים
-
1 כוס מים רותחיםלהמסת התבלינים ועוד מים רותחים לבישול
-
1 כפית קפה נמס
-
1 כפית גדושה אבקת מרק עוף
-
1 כפית גדושה מלח דק
אופן הכנה
- שמים שמן בסיר בנדיבות ומטגנים אותן קלות.
- מוסיפים את הפתיתים ומטגנים ביחד עד לקבלת צבע.
- ממיסים את הקפה, אבקת המרק והמלח במים הרותחים, מערבבים ושופכים לסיר.
- מוסיפים עוד מים רותחים בכמות שתכסה את הפתיתים ומבשלים כמה דקות עם מכסה סגור חלקית על אש נמוכה.
- כל כמה דקות חשוב לפתוח, לתקן תיבול, לערבב ולהוסיף מים במידת הצורך עד שהפתיתים מוכנים.
אופן הכנה
- שמים שמן בסיר בנדיבות ומטגנים אותן קלות.
- מוסיפים את הפתיתים ומטגנים ביחד עד לקבלת צבע.
- ממיסים את הקפה, אבקת המרק והמלח במים הרותחים, מערבבים ושופכים לסיר.
- מוסיפים עוד מים רותחים בכמות שתכסה את הפתיתים ומבשלים כמה דקות עם מכסה סגור חלקית על אש נמוכה.
- כל כמה דקות חשוב לפתוח, לתקן תיבול, לערבב ולהוסיף מים במידת הצורך עד שהפתיתים מוכנים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)