רקע בוש

בקר אסיאתי עם אטריות שעועית

מתכון להיט אצלנו בבית לנתחי בקר עסיסיים ומתקתקים שהסוד שלהם הוא מנוחה במשרה בוואקום במקרר למשך 24 שעות. הבשר יוצא רך ועמוס טעמים ובא בטוב עם האטריות
מתכון להיט אצלנו בבית לנתחי בקר עסיסיים ומתקתקים שהסוד שלהם הוא מנוחה במשרה בוואקום במקרר למשך 24 שעות. הבשר יוצא רך ועמוס טעמים ובא בטוב עם האטריות
  • דניאל עמית
  • 6K צפיות
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    527
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 527.0 קק״ל 2107.9 קק״ל
    פחמימות 45.9 גרם 183.7 גרם
    שומן 34.4 גרם 137.5 גרם
    נתרן 1466.3 מ״ג 5865.3 מ״ג
    חלבון 46.0 גרם 184.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 9.2 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 12.0 גרם
    כולסטרול 10.0 מ״ג 40.0 מ״ג
    סידן 78.8 מ״ג 315.0 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 11.6 מ״ג
    אשלגן 628.5 מ״ג 2513.8 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 8.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    527
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 527.0 קק״ל 2107.9 קק״ל
    פחמימות 45.9 גרם 183.7 גרם
    שומן 34.4 גרם 137.5 גרם
    נתרן 1466.3 מ״ג 5865.3 מ״ג
    חלבון 46.0 גרם 184.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 9.2 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 12.0 גרם
    כולסטרול 10.0 מ״ג 40.0 מ״ג
    סידן 78.8 מ״ג 315.0 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 11.6 מ״ג
    אשלגן 628.5 מ״ג 2513.8 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 8.8 מ״ג
    סגור
אוכל אסיאתי
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

משרה

הקפצה

קישוט


אופן הכנה

  1. יום קודם: מערבבים את כל חומרי המשרה, מכניסים לשקית הוואקום של “בוש” עם נתחי הסינטה, מערבבים קלות וסוגרים בעזרת מוט הבלנדר לאטימה מוחלטת. מניחים במקרר ל-24 שעות.
  2. משרים את אטריות השעועית בקערה עם מים רותחים במשך 10 דקות. מסננים ושוטפים במי ברז. מניחים בצד.
  3. מחממים את השמן בווק או מחבת רחבה עד שהוא חם מאוד ואז מכניסים את הבשר ומטגנים אותו למשך 2 דקות.
  4. מוסיפים את הירקות ומערבבים עוד דקה ואז מוסיפים את המשרה שנותרה בשקית, את רוטב הדגים, מיץ הלימון וחצי מכמות עשבי התיבול.
  5. מחלקים את האטריות לקערות, מעליהן שמים את הבשר והירקות ומעל את הכוסברה והנענע הנותרות יחד עם הבצל הירוק והקשיו.

    בקר אסיאתי עם בלנדר מוט
    בתיאבון!


    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody