-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 620.4 קק״ל 1240.8 קק״לפחמימות 14.4 גרם 28.9 גרםשומן 59.8 גרם 119.7 גרםנתרן 3135.3 מ״ג 6270.5 מ״גחלבון 5.3 גרם 10.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 36.4 גרם 72.8 גרםכולסטרול 174.8 מ״ג 349.5 מ״גסידן 84.9 מ״ג 169.7 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 98.6 מ״ג 197.2 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 25 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות620
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 620.4 קק״ל 1240.8 קק״לפחמימות 14.4 גרם 28.9 גרםשומן 59.8 גרם 119.7 גרםנתרן 3135.3 מ״ג 6270.5 מ״גחלבון 5.3 גרם 10.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 36.4 גרם 72.8 גרםכולסטרול 174.8 מ״ג 349.5 מ״גסידן 84.9 מ״ג 169.7 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 98.6 מ״ג 197.2 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 0.6 מ״גסגור
בחיים לא הכנתי פסטה לבד. תמיד זה היה נראה לי מסובך מדי… ללוש, לרדד, לקפל, להעביר במכונה… עד שראיתי את הדבר הגאוני הזה! אז החלטתי להביא גם לכם מתכון להכנת פסטה ביתית סופר מהירה עם טריקים ורוטב רוזה מושלם כמו שאני אוהבת.
מרכיבים 11 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 620 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
פסטה
-
1/2 ק"ג קמח סמולינה
-
1 כוס פאסאטה עגבניות
-
1 כפית מלח דק
רוטב
-
30 גרם חמאה
-
5 שיני שוםכתושות
-
1 קופסת שימורים רסק עגבניותמרוכז
-
250 מ"ל שמנת מתוקה 38%או שמנת לבישול
-
1 כפית מלח דק
-
חופן גבינת פרמזןמגוררת
הגשה
-
מגוררת
-
חופן בזיליקוםעלים
אופן הכנה
- מכינים את הפסטה: שמים על משטח עבודה את קמח הסמולינה והמלח ומוסיפים בהדרגה את מחית העגבניות (הפאסאטה) עד ליצירת כדור בצק רך ונוח לעבודה. כשהבצק מוכן עוטפים אותו בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
- מכינים את הרוטב: מחממים את החמאה במחבת ומטגנים את שיני השום להזהבה. מוסיפים את רסק העגבניות, השמנת, המלח והפרמז’ן, מערבבים ומבשלים על להבה נמוכה.
- מבשלים את הפסטה: מביאים לרתיחה סיר עם מים ומלח וגוזרים את הפסטה לקרעים לתוך המים. מבשלים עד שהיא מוכנה.
- מסננים את הפסטה ומעבירים לרוטב. מערבבים היטב ומגישים עם פרמז’ן ובזיליקום.
אופן הכנה
- מכינים את הפסטה: שמים על משטח עבודה את קמח הסמולינה והמלח ומוסיפים בהדרגה את מחית העגבניות (הפאסאטה) עד ליצירת כדור בצק רך ונוח לעבודה. כשהבצק מוכן עוטפים אותו בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
- מכינים את הרוטב: מחממים את החמאה במחבת ומטגנים את שיני השום להזהבה. מוסיפים את רסק העגבניות, השמנת, המלח והפרמז’ן, מערבבים ומבשלים על להבה נמוכה.
- מבשלים את הפסטה: מביאים לרתיחה סיר עם מים ומלח וגוזרים את הפסטה לקרעים לתוך המים. מבשלים עד שהיא מוכנה.
- מסננים את הפסטה ומעבירים לרוטב. מערבבים היטב ומגישים עם פרמז’ן ובזיליקום.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (2)
כמה גרם רסק עגבניות בקופסאת שימורים?
100 גרם