בית לזית: לחמניות גבינה וזיתים
בית לזית, לחמניות גבינה או איך שלא תקראו לזה - זה מדהים! מאפי גבינה במילוי בולגרית וזיתים שבאים בטוב בארוחת בוקר או ערב עם סלט קצוץ טרי
בית לזית, לחמניות גבינה או איך שלא תקראו לזה - זה מדהים! מאפי גבינה במילוי בולגרית וזיתים שבאים בטוב בארוחת בוקר או ערב עם סלט קצוץ טרי
- דניאל עמית
- 14K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 116.0 קק״ל 4640.2 קק״לפחמימות 10.5 גרם 420.0 גרםשומן 6.2 גרם 249.5 גרםנתרן 245.1 מ״ג 9804.0 מ״גחלבון 4.3 גרם 171.9 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 16.1 גרםשומן רווי 1.5 גרם 58.6 גרםכולסטרול 4.1 מ״ג 163.5 מ״גסידן 36.6 מ״ג 1462.8 מ״גברזל 0.2 מ״ג 8.9 מ״גאשלגן 40.2 מ״ג 1609.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 7.8 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות116
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 116.0 קק״ל 4640.2 קק״לפחמימות 10.5 גרם 420.0 גרםשומן 6.2 גרם 249.5 גרםנתרן 245.1 מ״ג 9804.0 מ״גחלבון 4.3 גרם 171.9 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 16.1 גרםשומן רווי 1.5 גרם 58.6 גרםכולסטרול 4.1 מ״ג 163.5 מ״גסידן 36.6 מ״ג 1462.8 מ״גברזל 0.2 מ״ג 8.9 מ״גאשלגן 40.2 מ״ג 1609.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 7.8 מ״גסגור
מרכיבים 10 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 116 | כמות מנות 40 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
2גביעי או 500 גרם קוטג’
-
1גביע או 200 גרם יוגורט 3%
-
1גביע או 250 גרם גבינה לבנה 5%
-
1 חופן גבינת מוצרלהמגוררת או כל גבינה קשה אחרת - קשקבל/גאודה וכו'
-
3/4 כוס שמן זית
-
2 שקיות אבקת אפייה
-
1 כפית מלח דק
-
500 גרם קמח לבן
מילוי
-
200 גרם גבינה בולגריתחתוכה לקוביות קטנות
-
1/2 כוס זיתים ירוקיםמגולענים
אופן הכנה
- מערבבים את כל המרכיבים למעט הקמח בקערה. מוסיפים את הקמח בהדרגה, כל פעם מעט ולשים היטב.
- מכניסים את התערובת לחצי שעה למקרר.
- מחממים תנור ל-180 מעלות חום עליון תחתון.
- משמנים את הידיים ויוצרים כדורים מהבצק, משטחים מעט, שמים קוביית גבינה בולגרית וזית ועוטפים לסגירה, תוך גלגול הבצק ליצירת כדור.
- אופים את הלחמניות בתנור שחומם מראש עד שהלחמניות מקבלות גוון זהוב ויפה, בערך 20-25 דקות.
אופן הכנה
- מערבבים את כל המרכיבים למעט הקמח בקערה. מוסיפים את הקמח בהדרגה, כל פעם מעט ולשים היטב.
- מכניסים את התערובת לחצי שעה למקרר.
- מחממים תנור ל-180 מעלות חום עליון תחתון.
- משמנים את הידיים ויוצרים כדורים מהבצק, משטחים מעט, שמים קוביית גבינה בולגרית וזית ועוטפים לסגירה, תוך גלגול הבצק ליצירת כדור.
- אופים את הלחמניות בתנור שחומם מראש עד שהלחמניות מקבלות גוון זהוב ויפה, בערך 20-25 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)