-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 317.0 קק״ל 1901.9 קק״לפחמימות 65.7 גרם 394.1 גרםשומן 4.0 גרם 23.8 גרםנתרן 327.8 מ״ג 1966.7 מ״גחלבון 6.4 גרם 38.6 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 15.0 גרםשומן רווי 0.2 גרם 1.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 5 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות317
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 317.0 קק״ל 1901.9 קק״לפחמימות 65.7 גרם 394.1 גרםשומן 4.0 גרם 23.8 גרםנתרן 327.8 מ״ג 1966.7 מ״גחלבון 6.4 גרם 38.6 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 15.0 גרםשומן רווי 0.2 גרם 1.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
מרכיבים 5 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 317 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כפות שמן קנולה
-
3/4 כוס אטריות דקיקות קצרות
-
2 כוסות אורז פרסיאו אורז אחר לבחירתכם
-
3 כוסות מים רותחים
-
1 כפית שטוחה מלח דק
אופן הכנה
- תחילה מטגנים את האטריות על כיריים על אש בינונית תוך כדי ערבוב עד שהן משחימות. שימו לב לא לשרוף אותן, הן משחימות במהירות.
- מוסיפים את האורז ומערבבים כך שהשמן יצפה כל גרגיר וגרגיר.
- מוסיפים מים רותחים ומלח. מכסים במכסה וכשהמים רותחים מנמיכים לאש הכי נמוכה למשך 20 דקות (לא פותחים את המכסה לאורך כל הבישול).
- לאחר 20 דקות, מכבים את האש ועדיין לא פותחים את המכסה.
- כעבור 5 דקות, פותחים את מכסה הסיר ומערבבים בעזרת מזלג.
ניתן להגיש עם מנה עיקרית וסלט ירקות. בתיאבון
אופן הכנה
- תחילה מטגנים את האטריות על כיריים על אש בינונית תוך כדי ערבוב עד שהן משחימות. שימו לב לא לשרוף אותן, הן משחימות במהירות.
- מוסיפים את האורז ומערבבים כך שהשמן יצפה כל גרגיר וגרגיר.
- מוסיפים מים רותחים ומלח. מכסים במכסה וכשהמים רותחים מנמיכים לאש הכי נמוכה למשך 20 דקות (לא פותחים את המכסה לאורך כל הבישול).
- לאחר 20 דקות, מכבים את האש ועדיין לא פותחים את המכסה.
- כעבור 5 דקות, פותחים את מכסה הסיר ומערבבים בעזרת מזלג.
ניתן להגיש עם מנה עיקרית וסלט ירקות. בתיאבון
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)