שוקרוט – תבשיל נקניקיות עם כרוב ותפוחי אדמה
תבשיל נקניקיות עם כרוב ותפוחי אדמה, תבשיל חם ומנחם שכולם אוהבים רק ב-10 דקות של הכנה. בא לכם לשדרג ולהוסיף חריף? אתם לגמרי יכולים! בתאבון
תבשיל נקניקיות עם כרוב ותפוחי אדמה, תבשיל חם ומנחם שכולם אוהבים רק ב-10 דקות של הכנה. בא לכם לשדרג ולהוסיף חריף? אתם לגמרי יכולים! בתאבון
- דניאל עמית
- 16K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 645.7 קק״ל 1291.4 קק״לפחמימות 63.4 גרם 126.8 גרםשומן 35.2 גרם 70.5 גרםנתרן 2408.6 מ״ג 4817.3 מ״גחלבון 14.8 גרם 29.7 גרםסיבים תזונתיים 2.8 גרם 5.7 גרםשומן רווי 8.8 גרם 17.7 גרםכולסטרול 41.3 מ״ג 82.5 מ״גסידן 29.0 מ״ג 57.9 מ״גברזל 1.0 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 175.2 מ״ג 350.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות646
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 645.7 קק״ל 1291.4 קק״לפחמימות 63.4 גרם 126.8 גרםשומן 35.2 גרם 70.5 גרםנתרן 2408.6 מ״ג 4817.3 מ״גחלבון 14.8 גרם 29.7 גרםסיבים תזונתיים 2.8 גרם 5.7 גרםשומן רווי 8.8 גרם 17.7 גרםכולסטרול 41.3 מ״ג 82.5 מ״גסידן 29.0 מ״ג 57.9 מ״גברזל 1.0 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 175.2 מ״ג 350.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 646 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 כפות שמן זית
-
1 בצל בינוניפרוס לרצועות
-
100 גרם כרוב כבוששטוף במים להוצאת החמיצות
-
3 תפוחי אדמה בינונייםקלופים וחתוכים לקוביות
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
5 נקניקיות עוף בינוניותחתוכות לעיגולים
אופן הכנה
- מאדים בסיר את הבצל בשתי כפות שמן זית עד לשקיפות.
- מוסיפים את הכרוב הכבוש, מערבבים ומבשלים 5 דקות.
- מוסיפים שתי כפות שמן זית נוספות ואת קוביות תפוחי האדמה.
- מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל שחור, מערבבים ומבשלים 5-10 דקות.
- מוסיפים את המים הרותחים שיגיעו עד קצת לפני קו תפוחי האדמה.
- סוגרים את המכסה ומבשלים עד לריכוך תפוחי האדמה.
- פותחים את המכסה ומבשלים עד לאידוי המים. מוסיפים את הנקניקיות, מבשלים 10 דקות נוספות ומגישים.
אופן הכנה
- מאדים בסיר את הבצל בשתי כפות שמן זית עד לשקיפות.
- מוסיפים את הכרוב הכבוש, מערבבים ומבשלים 5 דקות.
- מוסיפים שתי כפות שמן זית נוספות ואת קוביות תפוחי האדמה.
- מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל שחור, מערבבים ומבשלים 5-10 דקות.
- מוסיפים את המים הרותחים שיגיעו עד קצת לפני קו תפוחי האדמה.
- סוגרים את המכסה ומבשלים עד לריכוך תפוחי האדמה.
- פותחים את המכסה ומבשלים עד לאידוי המים. מוסיפים את הנקניקיות, מבשלים 10 דקות נוספות ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (2)
שימוש בשמן זית בתבשיל אלזסי… נו ניחא. שוקרוט בלי בישול של תפוחי האדמה ושל הכרוב בבירה?
היי איתמר, כן במתכון הזה אין בישול בבירה, אבל אתה מוזמן לבשל בבירה ולדווח לנו איך יצא 🙂