שוקרוט – תבשיל נקניקיות עם כרוב ותפוחי אדמה

תבשיל נקניקיות עם כרוב ותפוחי אדמה, תבשיל חם ומנחם שכולם אוהבים רק ב-10 דקות של הכנה. בא לכם לשדרג ולהוסיף חריף? אתם לגמרי יכולים! בתאבון
תבשיל נקניקיות עם כרוב ותפוחי אדמה, תבשיל חם ומנחם שכולם אוהבים רק ב-10 דקות של הכנה. בא לכם לשדרג ולהוסיף חריף? אתם לגמרי יכולים! בתאבון
  • דניאל עמית
  • 14K צפיות
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    646
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 645.7 קק״ל 1291.4 קק״ל
    פחמימות 63.4 גרם 126.8 גרם
    שומן 35.2 גרם 70.5 גרם
    נתרן 2408.6 מ״ג 4817.3 מ״ג
    חלבון 14.8 גרם 29.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 5.7 גרם
    שומן רווי 8.8 גרם 17.7 גרם
    כולסטרול 41.3 מ״ג 82.5 מ״ג
    סידן 29.0 מ״ג 57.9 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 175.2 מ״ג 350.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    646
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 645.7 קק״ל 1291.4 קק״ל
    פחמימות 63.4 גרם 126.8 גרם
    שומן 35.2 גרם 70.5 גרם
    נתרן 2408.6 מ״ג 4817.3 מ״ג
    חלבון 14.8 גרם 29.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 5.7 גרם
    שומן רווי 8.8 גרם 17.7 גרם
    כולסטרול 41.3 מ״ג 82.5 מ״ג
    סידן 29.0 מ״ג 57.9 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 175.2 מ״ג 350.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מאדים בסיר את הבצל בשתי כפות שמן זית עד לשקיפות.
  2. מוסיפים את הכרוב הכבוש, מערבבים ומבשלים 5 דקות.
  3. מוסיפים שתי כפות שמן זית נוספות ואת קוביות תפוחי האדמה.
  4. מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל שחור, מערבבים ומבשלים 5-10 דקות.
  5. מוסיפים את המים הרותחים שיגיעו עד קצת לפני קו תפוחי האדמה.
  6. סוגרים את המכסה ומבשלים עד לריכוך תפוחי האדמה.
  7. פותחים את המכסה ומבשלים עד לאידוי המים. מוסיפים את הנקניקיות, מבשלים 10 דקות נוספות ומגישים.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (2)

    Avatar

      Avatar
      איתמר באן

      שימוש בשמן זית בתבשיל אלזסי… נו ניחא. שוקרוט בלי בישול של תפוחי האדמה ושל הכרוב בבירה?

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        היי איתמר, כן במתכון הזה אין בישול בבירה, אבל אתה מוזמן לבשל בבירה ולדווח לנו איך יצא 🙂

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody