צ’יקן סאטה – אטריות אורז מוקפצות

מתכון מטריף של אטריות אורז ברוטב חלומי, בלי לעבוד קשה יש לכם ארוחת ערב מושלמת וטעימה
מתכון מטריף של אטריות אורז ברוטב חלומי, בלי לעבוד קשה יש לכם ארוחת ערב מושלמת וטעימה
  • דניאל עמית
  • 16K צפיות
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    900
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 900.1 קק״ל 3600.3 קק״ל
    פחמימות 109.9 גרם 439.5 גרם
    שומן 31.3 גרם 125.1 גרם
    נתרן 288.1 מ״ג 1152.5 מ״ג
    חלבון 43.2 גרם 172.7 גרם
    סיבים תזונתיים 6.6 גרם 26.3 גרם
    שומן רווי 13.0 גרם 52.2 גרם
    כולסטרול 91.3 מ״ג 365.0 מ״ג
    סידן 107.7 מ״ג 430.8 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 11.9 מ״ג
    אשלגן 1126.2 מ״ג 4504.9 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 8.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    900
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 900.1 קק״ל 3600.3 קק״ל
    פחמימות 109.9 גרם 439.5 גרם
    שומן 31.3 גרם 125.1 גרם
    נתרן 288.1 מ״ג 1152.5 מ״ג
    חלבון 43.2 גרם 172.7 גרם
    סיבים תזונתיים 6.6 גרם 26.3 גרם
    שומן רווי 13.0 גרם 52.2 גרם
    כולסטרול 91.3 מ״ג 365.0 מ״ג
    סידן 107.7 מ״ג 430.8 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 11.9 מ״ג
    אשלגן 1126.2 מ״ג 4504.9 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 8.8 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב


אופן הכנה

  1. משרים את קוביות העוף למשך 10 דקות כדי שיתרכו יחד עם הקורנפלור והסויה.
  2. בינתיים מטגנים במחבת ווק עם כמה כפות שמן פרוסות של בצל עד שהוא נהיה שקוף. מוסיפים את העוף. לאחר שהוא מקבל צבע, מוסיפים בצל ירוק יחד עם כרוב וממשיכים לטגן עד שהם מתרככים.
  3. לרוטב- מערבבים בקערה את מרכיבי הרוטב עד לקבלת רוטב אחיד.
  4. מוסיפים אטריות אורז שהכנו לפי הוראות הצרכן לווק ומייד לאחר מכן מצרפים למחבת גם את הרוטב.
  5. מערבבים את הכל יחד, מתקנים טעמים ולהגיש עם בוטנים, כוסברה ופלפל צ’ילי אדום. בתאבון!
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (4)

    Avatar

      Avatar
      קורן מרים

      מה קורה עם העוף? למה לא ציינת מה עושים איתו?

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        היי קורן, סליחה על התקלה, את העוף מוסיפים מיד לאחר שהבצל נהיה שקוף, עודכן במתכון. תודה רבה!

      Avatar
      שליו

      יצא מושלם אמאלה אמאל’ה באמתתתתת אני מכורה לרוטב של קוקוס וחמאת בוטנים של מסעדות ויצא לי בולללל כל המשפחה עפו !!

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        כיף לקרוא, שליו, תודה רבה!

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody