פסטה שמנת פטריות בסיר אחד

בלי כלים ובלי בלגן, מנת פסטה עם שמנת, פטריות ושום בסיר אחד מושלם ומשביע. טריק מושלם להכנת פסטה שאפילו האיטלקים יעופו עליו
בלי כלים ובלי בלגן, מנת פסטה עם שמנת, פטריות ושום בסיר אחד מושלם ומשביע. טריק מושלם להכנת פסטה שאפילו האיטלקים יעופו עליו
  • דניאל עמית
  • 14K צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    1210
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1210.2 קק״ל 2420.4 קק״ל
    פחמימות 201.9 גרם 403.9 גרם
    שומן 27.1 גרם 54.3 גרם
    נתרן 149.2 מ״ג 298.5 מ״ג
    חלבון 38.3 גרם 76.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 6.0 גרם
    שומן רווי 15.4 גרם 30.7 גרם
    כולסטרול 69.8 מ״ג 139.6 מ״ג
    סידן 223.1 מ״ג 446.2 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 225.6 מ״ג 451.1 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    1210
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1210.2 קק״ל 2420.4 קק״ל
    פחמימות 201.9 גרם 403.9 גרם
    שומן 27.1 גרם 54.3 גרם
    נתרן 149.2 מ״ג 298.5 מ״ג
    חלבון 38.3 גרם 76.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 6.0 גרם
    שומן רווי 15.4 גרם 30.7 גרם
    כולסטרול 69.8 מ״ג 139.6 מ״ג
    סידן 223.1 מ״ג 446.2 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 225.6 מ״ג 451.1 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. ממיסים את החמאה בסיר ומוסיפים את הפטריות. מקפיצים עד ריכוך.
  2. מוסיפים את השום ומערבבים.
  3. מוסיפים את הפסטה, מים עד קו הפסטה, חלב ומלח. מערבבים ומבשלים על להבה גבוהה ללא מכסה עד שהנוזלים מצטמצמים.
  4. מוסיפים שמנת מתוקה, מערבבים ומבשלים 2-3 דקות.
  5. מוסיפים פרמז’ן, מערבבים ומגישים.
  6. אפשר לפזר מעט עירית קצוצה מלמעלה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody