פסטה רוזה מסקרפונה בסיר אחד

פסטה רוזה מחשמלת עם גבינת מסקרפונה במקום שמנת! פסטה רוזה בסיר אחד שתהיה הפסטה החדשה הקבועה שלכם בכל פעם שתרצו אוכל מושחת ומנחם
פסטה רוזה מחשמלת עם גבינת מסקרפונה במקום שמנת! פסטה רוזה בסיר אחד שתהיה הפסטה החדשה הקבועה שלכם בכל פעם שתרצו אוכל מושחת ומנחם
  • דניאל עמית
  • 12K צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    401
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 401.2 קק״ל 2407.4 קק״ל
    פחמימות 68.3 גרם 409.9 גרם
    שומן 7.9 גרם 47.2 גרם
    נתרן 400.7 מ״ג 2404.2 מ״ג
    חלבון 14.7 גרם 88.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 2.5 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 15.4 גרם
    כולסטרול 11.5 מ״ג 68.8 מ״ג
    סידן 143.0 מ״ג 857.7 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 196.7 מ״ג 1180.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    401
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 401.2 קק״ל 2407.4 קק״ל
    פחמימות 68.3 גרם 409.9 גרם
    שומן 7.9 גרם 47.2 גרם
    נתרן 400.7 מ״ג 2404.2 מ״ג
    חלבון 14.7 גרם 88.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 2.5 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 15.4 גרם
    כולסטרול 11.5 מ״ג 68.8 מ״ג
    סידן 143.0 מ״ג 857.7 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 196.7 מ״ג 1180.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מטגנים קלות בסיר עם שמן הזית את השום, הפפריקה המתוקה, הפפריקה החריפה והצ’ילי הגרוס.
  2. מוסיפים את הרסק המרוכז והסוכר. מערבבים ומוסיפים את חבילת הפסטה ומים פושרים קצת מעל קו הפסטה.
  3. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית.
  4. כשהמים קצת מתאדים מוסיפים את המסקרפונה ומערבבים.
  5. מוסיפים גרנה פדנו, טועמים, מתקנים תיבול ומגישים. בתיאבון!
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody