רקע בוש
בוש

פסטה קרם שרי

מתכון שהצליח להפתיע אפילו אותי! פסטה ברוטב עגבניות ובלי טיפת שמנת! אתם לא מאמינים כמה זה טעים וכמה פשוט להכין. יאללה לעבודה
מתכון שהצליח להפתיע אפילו אותי! פסטה ברוטב עגבניות ובלי טיפת שמנת! אתם לא מאמינים כמה זה טעים וכמה פשוט להכין. יאללה לעבודה
  • דניאל עמית
  • 5K צפיות
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    856
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 855.6 קק״ל 3422.5 קק״ל
    פחמימות 109.1 גרם 436.5 גרם
    שומן 38.0 גרם 151.9 גרם
    נתרן 535.1 מ״ג 2140.3 מ״ג
    חלבון 20.8 גרם 83.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.3 גרם
    שומן רווי 13.7 גרם 54.9 גרם
    כולסטרול 50.0 מ״ג 200.0 מ״ג
    סידן 160.0 מ״ג 639.9 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 3203.0 מ״ג 12812.0 מ״ג
    אבץ 3.4 מ״ג 13.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    856
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 855.6 קק״ל 3422.5 קק״ל
    פחמימות 109.1 גרם 436.5 גרם
    שומן 38.0 גרם 151.9 גרם
    נתרן 535.1 מ״ג 2140.3 מ״ג
    חלבון 20.8 גרם 83.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.3 גרם
    שומן רווי 13.7 גרם 54.9 גרם
    כולסטרול 50.0 מ״ג 200.0 מ״ג
    סידן 160.0 מ״ג 639.9 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 3203.0 מ״ג 12812.0 מ״ג
    אבץ 3.4 מ״ג 13.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

לרוטב

לפסטה

להרכבת המנה

להגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: מחממים במחבת את שמן הזית ומוסיפים את שיני השום. מטגנים כשתי דקות (הזהרו שהשום לא יישרף).
  2. מוסיפים את עגבניות השרי ומערבבים. מוסיפים את הפלפל החריף, והמלח. מערבבים ומבשלים עד שהעגבניות מתרככות.
  3. טוחנים בתוך הסיר עם בלנדר מוט (אם אין אז אפשר להעביר למעבד מזון). אם הרוטב יוצא נוזלי מדי, מחזירים לכיריים ומבשלים עוד מספר דקות כדי שיצטמצם.
  4. מכינים את הפסטה: מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  5. מכינים את המנה: במחבת גדולה מחממים את שמן הזית, מוסיפים פרוסות של פלפל ירוק חריף, מוזגים את הרוטב מהסיר, פלפל שחור גרוס, מלח, פרמזן, עלי בזיליקום ומערבבים.
  6. מוסיפים את הפסטה בעזרת כף מחוררת היישר מסיר הפסטה למחבת עם הרוטב. מערבבים ומגישים עם כף שמנת חמוצה מעל.

    פסטה-קרם-שרי. צילום: ספיר קוסה
    כמו פסטה בשמיכת משי. צילום: ספיר קוסה

מתכונים נוספים שכדאי להכיר
פסטה קרם שרי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody