פסטה עם דג חריף

פסטה ברוטב עגבניות- אאוט! פסטה עם דג חריף- אין! ארוחה משגעת של פסטה ברוטב עגבניות פיקנטי עם חתיכות פילה דג דניס מפורק וכוסברה
פסטה ברוטב עגבניות- אאוט! פסטה עם דג חריף- אין! ארוחה משגעת של פסטה ברוטב עגבניות פיקנטי עם חתיכות פילה דג דניס מפורק וכוסברה
  • דניאל עמית
  • 19K צפיות
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    390
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 389.8 קק״ל 1949.1 קק״ל
    פחמימות 44.9 גרם 224.5 גרם
    שומן 16.1 גרם 80.6 גרם
    נתרן 656.4 מ״ג 3281.8 מ״ג
    חלבון 18.1 גרם 90.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 18.0 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 11.0 גרם
    כולסטרול 24.5 מ״ג 122.6 מ״ג
    סידן 43.9 מ״ג 219.6 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 503.1 מ״ג 2515.4 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    390
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 389.8 קק״ל 1949.1 קק״ל
    פחמימות 44.9 גרם 224.5 גרם
    שומן 16.1 גרם 80.6 גרם
    נתרן 656.4 מ״ג 3281.8 מ״ג
    חלבון 18.1 גרם 90.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 18.0 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 11.0 גרם
    כולסטרול 24.5 מ״ג 122.6 מ״ג
    סידן 43.9 מ״ג 219.6 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 503.1 מ״ג 2515.4 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בסיר שמים שמן זית עד כיסוי התחתית.
  2. מוסיפים את הפפריקה המתוקה, הפפריקה החריפה, המלח, הכמון ופותחים את התבלינים בשמן.
  3. מוסיפים את הפלפל הירוק ושיני השום.
  4. לאחר מכן מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות החתוכות דק והסוכר ומערבבים.
  5. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה והמים הרותחים ומערבבים.
  6. טועמים, מתקנים תיבול אם יש צורך, סוגרים את הסיר עם המכסה ומבשלים במשך 10 דקות על אש קטנה.
  7. מוסיפים את הדג (אני השתמשתי בדניס) וממשיכים לבשל עם מכסה סגור במשך 15 דקות על אש קטנה.
  8. כשהדג מוכן, מפרקים אותו בעזרת שני מזלגות וסוחטים עליו את הלימון.
  9. בסיר נפרד מבשלים את הפסטה במשך 2 דקות פחות מזמן הבישול שכתוב על שקית האריזה.
  10. מוסיפים את הפסטה המוכנה לסיר של הרוטב עם הדג, ומערבבים עם מלקחיים.
  11. לפני ההגשה מפזרים מעט כוסברה מעל.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody