פסטה עגבניות בסיר אחד

בואו תגידו לי רגע- מה יותר טעים בעולם הזה מפסטה ושניצל וטוסט ובמבה? כלום! אין על ארוחות צהריים הכי פשוטות וטעימות! אז מה יש לנו פה? פסטה אדומה בסיר אחד, שניצלונים קריספיים וסלייסים של מלפפון. מבחינתי- זה נצחון
בואו תגידו לי רגע- מה יותר טעים בעולם הזה מפסטה ושניצל וטוסט ובמבה? כלום! אין על ארוחות צהריים הכי פשוטות וטעימות! אז מה יש לנו פה? פסטה אדומה בסיר אחד, שניצלונים קריספיים וסלייסים של מלפפון. מבחינתי- זה נצחון
  • דניאל עמית
  • 332K צפיות
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    201
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 200.5 קק״ל 1203.1 קק״ל
    פחמימות 103.9 גרם 623.4 גרם
    שומן 108.0 גרם 648.2 גרם
    נתרן 815.5 מ״ג 4893.2 מ״ג
    חלבון 103.8 גרם 622.6 גרם
    סיבים תזונתיים 100.4 גרם 602.6 גרם
    שומן רווי 101.5 גרם 608.8 גרם
    כולסטרול 199.6 מ״ג 1197.7 מ״ג
    סידן 112.1 מ״ג 672.5 מ״ג
    ברזל 100.3 מ״ג 601.9 מ״ג
    אשלגן 132.2 מ״ג 793.2 מ״ג
    אבץ 100.2 מ״ג 601.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    201
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 200.5 קק״ל 1203.1 קק״ל
    פחמימות 103.9 גרם 623.4 גרם
    שומן 108.0 גרם 648.2 גרם
    נתרן 815.5 מ״ג 4893.2 מ״ג
    חלבון 103.8 גרם 622.6 גרם
    סיבים תזונתיים 100.4 גרם 602.6 גרם
    שומן רווי 101.5 גרם 608.8 גרם
    כולסטרול 199.6 מ״ג 1197.7 מ״ג
    סידן 112.1 מ״ג 672.5 מ״ג
    ברזל 100.3 מ״ג 601.9 מ״ג
    אשלגן 132.2 מ״ג 793.2 מ״ג
    אבץ 100.2 מ״ג 601.4 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטה


אופן הכנה

1. מכינים את הפסטה: מתחילים עם 2 כפות שמן זית, מטגנים 4-5 שיני שום כתוש וחצי כפית צ׳ילי גרוס, למי שאוהב חריף.

2. לאחר 2 דקות מוסיפים כף פפריקה חריפה, כף פפריקה מתוקה, חצי כפית סוכר וכפית מלח (בהמשך טועמים ואם צריך מוסיפים מלח).

3. פותחים את התבלינים בשמן ואז מוסיפים פחית קטנה של רסק מרוכז איטלקי טוב כזה!

4. מערבבים הכל טוב טוב ומוסיפה מים רותחים, נגיד חצי סיר. לא יותר מדי.

5. מוסיפים חבילת פסטה קסרצ׳ה ומבשלים בלי מכסה על אש גבוהה.

6. אם רואים שהפסטה עדיין לא בושלה והנוזלים מצטמצמים- מנמיכים את האש.

7. מבשלים עד שהרוטב מצטמצם והפסטה מתבשלת!

8. מכינים את השניצלונים: חותכים כל חזה עוף ל-2-3 חתיכות.

9. לבלילה- מערבבים בקערה 2 ביצים, כף מיונז, מלח וחצי כפית אבקת שום.

10. טובלים את חזה העוף בבלילה ואז בקערה עם פירורי הלחם והשומשום.

11. מחממים שמן בסיר/מחבת, מטגנים את השניצלים עד הזהבה ושלום על ישראל. או בעצם על איטליה.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (28)

    Avatar

      Avatar
      רונה ביירן

      האם אפשר לשים פסטה ארוכה במקום?

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        אפשר בהחלט

      Avatar
      נטלי

      היי 🙂 אני רוצה להכין שתי מנות.. מה הכוונה 0.33??

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        היי נטלי, 2 מנות יתנו לך שליש מכמות המרכיבים. 0.33 זה שליש.

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        היי נטלי, 0.33 = שליש

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        135 גרם

    הצג עוד

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody