רקע בוש

עוגת שוקולד משגעת

עוגת שוקולד כזו לא אכלתם בחייכם! עסיסית בטירוף, נימוחה ועשירה. תהיה עוגת השוקולד הקבועה שלכם לימי הולדת, לימי משפחה או לכל שמחה אחרת
עוגת שוקולד כזו לא אכלתם בחייכם! עסיסית בטירוף, נימוחה ועשירה. תהיה עוגת השוקולד הקבועה שלכם לימי הולדת, לימי משפחה או לכל שמחה אחרת
  • דניאל עמית
  • 126K צפיות
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    604
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 604.4 קק״ל 7252.6 קק״ל
    פחמימות 46.8 גרם 561.9 גרם
    שומן 44.0 גרם 528.4 גרם
    נתרן 283.2 מ״ג 3398.8 מ״ג
    חלבון 5.6 גרם 67.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 17.1 גרם
    שומן רווי 17.3 גרם 207.2 גרם
    כולסטרול 137.7 מ״ג 1651.8 מ״ג
    סידן 47.4 מ״ג 568.4 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 15.0 מ״ג
    אשלגן 146.4 מ״ג 1757.2 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 8.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    604
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 604.4 קק״ל 7252.6 קק״ל
    פחמימות 46.8 גרם 561.9 גרם
    שומן 44.0 גרם 528.4 גרם
    נתרן 283.2 מ״ג 3398.8 מ״ג
    חלבון 5.6 גרם 67.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 17.1 גרם
    שומן רווי 17.3 גרם 207.2 גרם
    כולסטרול 137.7 מ״ג 1651.8 מ״ג
    סידן 47.4 מ״ג 568.4 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 15.0 מ״ג
    אשלגן 146.4 מ״ג 1757.2 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 8.8 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: טורפים את הביצים והסוכר באופן ידני או במיקסר.
  2. מוסיפים בהדרגה את יתר המצרכים - השמן, השוקולית, הקמח, נס הקפה והמלח.
  3. ממיסים בסיר נפרד את השמנת המתוקה עם השוקולד המריר ושוקולד החלב. כשהכל נמס, מוסיפים לבלילה ומערבבים עד שאין גושים.
  4. מעבירים את בלילת העוגה לתבנית מלבנית בינונית (31*22) משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש על 160 מעלות טורבו למשך 40-45 דקות. מוציאים לאחר שבודקים עם קיסם והוא יוצא לח.
  5. מכינים את הגנאש: ממיסים את השמנת המתוקה עם שוקולד החלב והשוקולד המריר בסיר על אש נמוכה.
  6. כשהעוגה חמה ומוכנה חותכים אותה בתוך התבנית, שופכים עליה את הגנאש, מחכים שתתקרר מעט ומוסיפים סוכריות צבעוניות. בתיאבון!
עוגת שוקולד משגעת1
עוגת שוקולד משגעת. צילום: דניאל עמית
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (37)

    Avatar

    הצג עוד

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody