מק אנד צ׳יז

אז נכון שזה לא הדבר הכי בריא בעולם, אבל זה כל כך טעים!!! מק אנד צ'יז עם רוטב סמיך שנמתח ועוטף ברכות את כל הפסטה המעולה שנחה לכם בצלחת
אז נכון שזה לא הדבר הכי בריא בעולם, אבל זה כל כך טעים!!! מק אנד צ'יז עם רוטב סמיך שנמתח ועוטף ברכות את כל הפסטה המעולה שנחה לכם בצלחת
  • דניאל עמית
  • 6K צפיות
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    1699
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1698.7 קק״ל 3397.3 קק״ל
    פחמימות 240.9 גרם 481.7 גרם
    שומן 51.7 גרם 103.5 גרם
    נתרן 1415.4 מ״ג 2830.8 מ״ג
    חלבון 74.0 גרם 147.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 2.2 גרם
    שומן רווי 30.3 גרם 60.6 גרם
    כולסטרול 143.2 מ״ג 286.3 מ״ג
    סידן 916.6 מ״ג 1833.1 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 1.4 מ״ג
    אשלגן 770.7 מ״ג 1541.4 מ״ג
    אבץ 4.4 מ״ג 8.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    1699
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1698.7 קק״ל 3397.3 קק״ל
    פחמימות 240.9 גרם 481.7 גרם
    שומן 51.7 גרם 103.5 גרם
    נתרן 1415.4 מ״ג 2830.8 מ״ג
    חלבון 74.0 גרם 147.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 2.2 גרם
    שומן רווי 30.3 גרם 60.6 גרם
    כולסטרול 143.2 מ״ג 286.3 מ״ג
    סידן 916.6 מ״ג 1833.1 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 1.4 מ״ג
    אשלגן 770.7 מ״ג 1541.4 מ״ג
    אבץ 4.4 מ״ג 8.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  2. ממיסים בסיר את החמאה, מוסיפים את השום והקמח ומערבבים.
  3. מוסיפים את החלב לסירוגין ומערבבים ללא הפסקה (כל פעם כחצי כוס חלב ומערבבים עד שמסמיך מעט) ממשיכים כך עם כל כמות החלב במשך כמה דקות רצופות עד שהרוטב כולו מסמיך.
  4. כשהרוטב מסמיך מוסיפים את הגבינות ומערבבים עד שכל הגבינה נמסה. מוסיפים מלח ופלפל, מערבבים, טועמים ומתקנים טעמים.
  5. מסננים את הפסטה מהמים ומוסיפים לסיר עם הרוטב. מערבבים ומגישים.

    מק-אנד-ציז. צילום: ספיר קוסה
    מאנצ’ אמיתי. צילום: ספיר קוסה

מתכונים נוספים שכדאי להכיר
מק אנד צ׳יז

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody