ותגידו תודה לזיוה!

אני תוהה. למה קוראים לזה זיוה? מי זו זיוה? כי יש מצב שהיא מסתובבת בעולם ואנחנו חייבים לה תודה! עד שנעלה על זה, תגידו תודה לי. הנה המתכון
אני תוהה. למה קוראים לזה זיוה? מי זו זיוה? כי יש מצב שהיא מסתובבת בעולם ואנחנו חייבים לה תודה! עד שנעלה על זה, תגידו תודה לי. הנה המתכון
  • דניאל עמית
  • 4K צפיות
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    570
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 570.2 קק״ל 1710.5 קק״ל
    פחמימות 67.1 גרם 201.3 גרם
    שומן 101.6 גרם 304.9 גרם
    נתרן 1654.0 מ״ג 4962.0 מ״ג
    חלבון 93.7 גרם 281.1 גרם
    סיבים תזונתיים 61.6 גרם 184.8 גרם
    שומן רווי 87.9 גרם 263.8 גרם
    כולסטרול 127.7 מ״ג 383.0 מ״ג
    סידן 571.0 מ״ג 1712.9 מ״ג
    ברזל 61.9 מ״ג 185.6 מ״ג
    אשלגן 241.0 מ״ג 723.0 מ״ג
    אבץ 64.7 מ״ג 194.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    570
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 570.2 קק״ל 1710.5 קק״ל
    פחמימות 67.1 גרם 201.3 גרם
    שומן 101.6 גרם 304.9 גרם
    נתרן 1654.0 מ״ג 4962.0 מ״ג
    חלבון 93.7 גרם 281.1 גרם
    סיבים תזונתיים 61.6 גרם 184.8 גרם
    שומן רווי 87.9 גרם 263.8 גרם
    כולסטרול 127.7 מ״ג 383.0 מ״ג
    סידן 571.0 מ״ג 1712.9 מ״ג
    ברזל 61.9 מ״ג 185.6 מ״ג
    אשלגן 241.0 מ״ג 723.0 מ״ג
    אבץ 64.7 מ״ג 194.0 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מגרדים את הקשקבל ומערבבים את כל הגבינות יחד.
  3. מוסיפים ביצה אחת, את המלח ואת הפלפל.
  4. מסדרים שורה של מילוי על הבצק ומגלגלים לצורה של פרסה. חשוב להדק את הצדדים היטב כדי שהמילוי לא יצא בתנור.
  5. מברישים בביצה, מפזרים שומשום ומכניסים לתנור ל-25 דקות או עד שהזיוה משתזפת.
  6. מגישים עם ביצה, רסק וסחוג.
זיוה. צילום: דניאל עמית
זיוה. צילום: דניאל עמית
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody