רקע בוש

הום פרייז שאי אפשר להפסיק לנשנש

מי יכול להגיד לא להום פרייז? דניאל עמית מכינה לנו מנה מושלמת לקוביות הזהב, הפריכות, העטופות חמאה ולצידן בצל מטוגן, שחיתות זו לא מילה גסה
מי יכול להגיד לא להום פרייז? דניאל עמית מכינה לנו מנה מושלמת לקוביות הזהב, הפריכות, העטופות חמאה ולצידן בצל מטוגן, שחיתות זו לא מילה גסה
  • דניאל עמית
  • 33K צפיות
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    283
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 283.4 קק״ל 1133.7 קק״ל
    פחמימות 39.3 גרם 157.2 גרם
    שומן 11.2 גרם 44.9 גרם
    נתרן 196.4 מ״ג 785.7 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 18.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.2 גרם
    שומן רווי 4.5 גרם 18.2 גרם
    כולסטרול 16.1 מ״ג 64.5 מ״ג
    סידן 10.7 מ״ג 42.6 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 72.7 מ״ג 290.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    283
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 283.4 קק״ל 1133.7 קק״ל
    פחמימות 39.3 גרם 157.2 גרם
    שומן 11.2 גרם 44.9 גרם
    נתרן 196.4 מ״ג 785.7 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 18.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.2 גרם
    שומן רווי 4.5 גרם 18.2 גרם
    כולסטרול 16.1 מ״ג 64.5 מ״ג
    סידן 10.7 מ״ג 42.6 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 72.7 מ״ג 290.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
אוכל שילדים אוהבים
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. במעבד מזון עם אביזר הקוביות חותכים את תפוחי האדמה לקוביות עם הקליפה. מעבירים לסיר עם מי מלח רותחים ומבשלים 5 דקות. מסננים, מייבשים ומקררים.
  2. מחממים מחבת גדולה וכבדה עם כף שמן וכף חמאה ומטגנים את הבצל 5-7 דקות להזהבה. מוציאים.
  3. לאותה מחבת מוסיפים את השמן והחמאה הנותרים ואת קוביות תפוחי האדמה ומזהיבים אותן יפה במשך רבע שעה. הופכים בעדינות עם מרית סיליקון.
  4. מוסיפים את הבצל המטוגן, מפזרים באופן אחיד אבקת שום, פפריקה, מלח ופלפל ונותנים לכל המחבת להשחים יפה, בלי לערבב יותר מדי, כדי שלא ימעכו. מגישים מיד!

    הום פרייז. צילום: אפיק גבאי
    הום פרייז. צילום: אפיק גבאי


    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות