בצלים ממולאים מעלפים בקלות ובלי כאב ראש!

בצלים ממולאים - ללקק את האצבעות! מתכון מטריף להכנת בצלים ממולאים באורז ובשר, ברוטב מתקתק של רכז רימונים, סילאן ודבש!
בצלים ממולאים - ללקק את האצבעות! מתכון מטריף להכנת בצלים ממולאים באורז ובשר, ברוטב מתקתק של רכז רימונים, סילאן ודבש!
  • דניאל עמית
  • 320K צפיות
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 3 שעות ו-50 דק׳
  • קלוריות
    620
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 619.7 קק״ל 3718.3 קק״ל
    פחמימות 49.6 גרם 297.7 גרם
    שומן 34.1 גרם 204.8 גרם
    נתרן 916.3 מ״ג 5497.9 מ״ג
    חלבון 26.4 גרם 158.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.8 גרם 28.7 גרם
    שומן רווי 7.3 גרם 43.9 גרם
    כולסטרול 75.8 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 105.9 מ״ג 635.4 מ״ג
    ברזל 4.6 מ״ג 27.9 מ״ג
    אשלגן 804.7 מ״ג 4828.1 מ״ג
    אבץ 5.9 מ״ג 35.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 3 שעות ו-50 דק׳
  • קלוריות
    620
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 619.7 קק״ל 3718.3 קק״ל
    פחמימות 49.6 גרם 297.7 גרם
    שומן 34.1 גרם 204.8 גרם
    נתרן 916.3 מ״ג 5497.9 מ״ג
    חלבון 26.4 גרם 158.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.8 גרם 28.7 גרם
    שומן רווי 7.3 גרם 43.9 גרם
    כולסטרול 75.8 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 105.9 מ״ג 635.4 מ״ג
    ברזל 4.6 מ״ג 27.9 מ״ג
    אשלגן 804.7 מ״ג 4828.1 מ״ג
    אבץ 5.9 מ״ג 35.6 מ״ג
    סגור
אורז
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי

רוטב


אופן הכנה

  1. קולפים את הבצלים וחורצים אותם עד האמצע.
  2. מכניסים את הבצלים לסיר עם מים רותחים ומבשלים רבע שעה. מעבירים לקערה עם מים וקרח כדי לעצור את הבישול, מחכים שהבצלים יתקררו ומפרידים את השכבות.
  3. מערבבים בקערה את כל מרכיבי המילוי.
  4. ממלאים כל גלד בצל במילוי, מגלגלים ולוחצים להוצאת נוזלים מיותרים ויצירת צורה אסתטית.
  5. מרפדים תחתית סיר רחב בתפוחי אדמה פרוסים דק ומניחים עליהם את הבצלים הממולאים. מזלפים את שמן הזית, מכסים ומבשלים 10 דקות.
  6. מוסיפים לסיר את הרוטב שיגיע קצת מעל גובה הבצלים ומביאים לרתיחה. מכסים בצלחת ואז במכסה ומבשלים על להבה נמוכה כשעה וחצי - שעתיים.
  7. מומלץ לתת לבצלים עוד 10-15 דקות בתנור על חום 200 מעלות טורבו להשחמה (בסיר שמתאים לתנור).
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (57)

    Avatar

    הצג עוד

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody