פרגיות במרינדה בתוספת פתיתים שאי אפשר להפסיק לאכול
אני שונאת לשטוף כלים, זה ידוע- אז הנה ארוחה בסיר אחד, מושלמת למשפחות עם ילדים - שאפשר להכין בה מצד אחד את הפרגיות ומצד שני את הפתיתים ולהתענג על שניהם יחד או בנפרד!
אני שונאת לשטוף כלים, זה ידוע- אז הנה ארוחה בסיר אחד, מושלמת למשפחות עם ילדים - שאפשר להכין בה מצד אחד את הפרגיות ומצד שני את הפתיתים ולהתענג על שניהם יחד או בנפרד!
- דניאל עמית
- 25K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 664.3 קק״ל 1992.9 קק״לפחמימות 50.7 גרם 152.2 גרםשומן 30.5 גרם 91.4 גרםנתרן 2889.1 מ״ג 8667.4 מ״גחלבון 45.3 גרם 135.9 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 3.6 גרםשומן רווי 3.1 גרם 9.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 21.4 מ״ג 64.3 מ״גברזל 0.4 מ״ג 1.1 מ״גאשלגן 171.5 מ״ג 514.6 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות664
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 664.3 קק״ל 1992.9 קק״לפחמימות 50.7 גרם 152.2 גרםשומן 30.5 גרם 91.4 גרםנתרן 2889.1 מ״ג 8667.4 מ״גחלבון 45.3 גרם 135.9 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 3.6 גרםשומן רווי 3.1 גרם 9.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 21.4 מ״ג 64.3 מ״גברזל 0.4 מ״ג 1.1 מ״גאשלגן 171.5 מ״ג 514.6 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
מרכיבים 18 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 664 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרינדה
-
5 כפות שמן זית
-
5 שיני שוםשום כתוש
-
1 כפית שטוחה תבלין גרילתבלין גריל עוף
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כף סילאן
פרגיות
-
1/2 ק"ג סטייק פרגית
-
1 1/2 בצלים בינוניים
-
1 כף שמן זית
-
1 1/2 כוסות מים פושרים
-
1 כפית סילאן
פתיתים
-
2 כוסות פתיתים
-
1/2 כף שמן זית
-
4 כוסות מים רותחים
-
1 כפית קפה נמס
-
1 כפית אבקת מרק בטעם עוף
-
1 כפית מלח דק
אופן הכנה:
- חותכים את הפרגיות לקוביות
- בקערה, מערבבים את שמן הזית, השום כתוש, תבלין גריל עוף, פפריקה מתוקה, מלח, פלפל וסילאן, מוסיפים את הפרגית ומשאירים בהשרייה במרינדה במשך חצי שעה.
- קוצצים בצל ובמקביל, מחממים מעט שמן במחבת.
- מוסיפים את הבצל למחבת, עד שהוא נהיה שקוף ולאחר מכן מוסיפים מים פושרים. חוזרים על פעולת הוספת המים בכל פעם שהם מתאדים לחלוטין, עד שהבצל מגיע למרקם רך.
- מוסיפים כפית סילאן, מערבבים ומוסיפים את הפרגיות למחבת- ממשיכים בבישול, עד שהן מוכנות.
- מכינים את הפתיתים: מחממים על סיר קטן חצי כף שמן זית ולאחר מכן מוסיפים את הפתיתים ומערבבים באופן רציף עד שהם תופסים מעט צבע
- מוסיפים 4 כוסות מים רותחים, כפית קפה, כפית אבקת מרק עוף וכפית מלח.
- מערבבים עד שהפתיתים רכים ומוכנים.
- מגישים הכול יחדיו על צלחת, כשהפרגיות מוגשות מעל הפתיתים או לצידם. בתיאבון!
אופן הכנה:
- חותכים את הפרגיות לקוביות
- בקערה, מערבבים את שמן הזית, השום כתוש, תבלין גריל עוף, פפריקה מתוקה, מלח, פלפל וסילאן, מוסיפים את הפרגית ומשאירים בהשרייה במרינדה במשך חצי שעה.
- קוצצים בצל ובמקביל, מחממים מעט שמן במחבת.
- מוסיפים את הבצל למחבת, עד שהוא נהיה שקוף ולאחר מכן מוסיפים מים פושרים. חוזרים על פעולת הוספת המים בכל פעם שהם מתאדים לחלוטין, עד שהבצל מגיע למרקם רך.
- מוסיפים כפית סילאן, מערבבים ומוסיפים את הפרגיות למחבת- ממשיכים בבישול, עד שהן מוכנות.
- מכינים את הפתיתים: מחממים על סיר קטן חצי כף שמן זית ולאחר מכן מוסיפים את הפתיתים ומערבבים באופן רציף עד שהם תופסים מעט צבע
- מוסיפים 4 כוסות מים רותחים, כפית קפה, כפית אבקת מרק עוף וכפית מלח.
- מערבבים עד שהפתיתים רכים ומוכנים.
- מגישים הכול יחדיו על צלחת, כשהפרגיות מוגשות מעל הפתיתים או לצידם. בתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)