ארוז קון פויו: אורז עם עוף בסיר אחד
מה יותר טוב מתבשיל שיש בו גם בשר וגם תוספת? קבלו מתכון של אורז עם עוף בסיר אחד, שמבשלים בקלי קלות, ויש לכם ארוחה לכל המשפחה!
מה יותר טוב מתבשיל שיש בו גם בשר וגם תוספת? קבלו מתכון של אורז עם עוף בסיר אחד, שמבשלים בקלי קלות, ויש לכם ארוחה לכל המשפחה!
- דניאל עמית
- 181K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 529.4 קק״ל 4235.6 קק״לפחמימות 41.1 גרם 329.0 גרםשומן 16.9 גרם 135.2 גרםנתרן 612.4 מ״ג 4898.8 מ״גחלבון 58.0 גרם 464.2 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 23.3 גרםשומן רווי 4.7 גרם 37.8 גרםכולסטרול 194.0 מ״ג 1552.0 מ״גסידן 69.5 מ״ג 556.0 מ״גברזל 4.7 מ״ג 37.4 מ״גאשלגן 674.7 מ״ג 5397.3 מ״גאבץ 7.5 מ״ג 60.1 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות529
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 529.4 קק״ל 4235.6 קק״לפחמימות 41.1 גרם 329.0 גרםשומן 16.9 גרם 135.2 גרםנתרן 612.4 מ״ג 4898.8 מ״גחלבון 58.0 גרם 464.2 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 23.3 גרםשומן רווי 4.7 גרם 37.8 גרםכולסטרול 194.0 מ״ג 1552.0 מ״גסידן 69.5 מ״ג 556.0 מ״גברזל 4.7 מ״ג 37.4 מ״גאשלגן 674.7 מ״ג 5397.3 מ״גאבץ 7.5 מ״ג 60.1 מ״גסגור
מרכיבים 14 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 529 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים סיר עמוק עם שמן על הכיריים.
- מטגנים את חלקי העוף עד השחמה קלה במשך כ-7-10 דקות, מוציאים ושומרים בצד.
- מנמיכים מעט את הלהבה, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד ריכוך, במשך כ-8 דקות בערך.
- מוסיפים לסיר את השום, התבלינים, העגבנייה המגורדת ומערבבים.
- מחזירים את חלקי העוף לסיר, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את האורז בין חלקי העוף ובעזרת ידית של כף עץ, יוצרים מספר חורים באורז, על מנת שהנוזלים ימצאו דרך לבעבע. מנמיכים את האש ומכסים את הסיר.
- מבשלים במשך כ-45 דקות עד שכל הנוזלים נספגים. במידה ולאחר זמן הבישול עדיין נשארים נוזלים בסיר, מסירים את המכסה וממשיכים לבשל על אש נמוכה, עד שכל הנוזלים מתאדים.
- מכבים את האש ומחכים במשך כ-10 דקות.
- מגישים חם עם סלט ליד או תוספת של ירק כמו שעועית ירוקה.
אופן הכנה
- מחממים סיר עמוק עם שמן על הכיריים.
- מטגנים את חלקי העוף עד השחמה קלה במשך כ-7-10 דקות, מוציאים ושומרים בצד.
- מנמיכים מעט את הלהבה, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד ריכוך, במשך כ-8 דקות בערך.
- מוסיפים לסיר את השום, התבלינים, העגבנייה המגורדת ומערבבים.
- מחזירים את חלקי העוף לסיר, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את האורז בין חלקי העוף ובעזרת ידית של כף עץ, יוצרים מספר חורים באורז, על מנת שהנוזלים ימצאו דרך לבעבע. מנמיכים את האש ומכסים את הסיר.
- מבשלים במשך כ-45 דקות עד שכל הנוזלים נספגים. במידה ולאחר זמן הבישול עדיין נשארים נוזלים בסיר, מסירים את המכסה וממשיכים לבשל על אש נמוכה, עד שכל הנוזלים מתאדים.
- מכבים את האש ומחכים במשך כ-10 דקות.
- מגישים חם עם סלט ליד או תוספת של ירק כמו שעועית ירוקה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)