עוגת גבינה ללא גלוטן

נו מה, לא הגיוני שאתן רק אופציה אחת לקינוח. ואם למישהו בא משהו אחר? נפקיר אותו לבד בשטח? אז קבלו עוגת גבינה כשל״פ רכה וטעימה עם טאץ׳ קטן של ריבת חלב
נו מה, לא הגיוני שאתן רק אופציה אחת לקינוח. ואם למישהו בא משהו אחר? נפקיר אותו לבד בשטח? אז קבלו עוגת גבינה כשל״פ רכה וטעימה עם טאץ׳ קטן של ריבת חלב
  • דניאל עמית
  • 13K צפיות
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    4243
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4243.0 קק״ל 4243.0 קק״ל
    פחמימות 275.1 גרם 275.1 גרם
    שומן 316.8 גרם 316.8 גרם
    נתרן 1270.9 מ״ג 1270.9 מ״ג
    חלבון 78.4 גרם 78.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 195.0 גרם 195.0 גרם
    כולסטרול 1345.3 מ״ג 1345.3 מ״ג
    סידן 536.4 מ״ג 536.4 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 3.9 מ״ג
    אשלגן 9337.5 מ״ג 9337.5 מ״ג
    אבץ 12.4 מ״ג 12.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    4243
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4243.0 קק״ל 4243.0 קק״ל
    פחמימות 275.1 גרם 275.1 גרם
    שומן 316.8 גרם 316.8 גרם
    נתרן 1270.9 מ״ג 1270.9 מ״ג
    חלבון 78.4 גרם 78.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 195.0 גרם 195.0 גרם
    כולסטרול 1345.3 מ״ג 1345.3 מ״ג
    סידן 536.4 מ״ג 536.4 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 3.9 מ״ג
    אשלגן 9337.5 מ״ג 9337.5 מ״ג
    אבץ 12.4 מ״ג 12.4 מ״ג
    סגור
מתכונים קלים
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי


אופן הכנה

  1. מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם הסוכר עד התייצבות.
  2. מקציפים בקערה נפרדת את החלמונים עם השמנת החמוצה, הסוכר וגבינת השמנת.
  3. מאחדים את הבלילות ומקפלים לכדי איחוד לאט ובסבלנות כדי לא להוציא את האוויר והנפח.
  4. מקפלים פנימה את פודינג הוניל, ואז מקפלים פנימה את הקורנפלור.
  5. משמנים תבנית היטב מכל הצדדים ומוזגים לתוכה את הבלילה.
  6. מכניסים לתנור לחום של 160 מעלות למשך שעה או עד שהעוגה משחימה מלמעלה.
  7. מוציאים את העוגה ומצננים אותה.
  8. מכינים את הציפוי: מערבבים את השמנת החמוצה וסוכר הוניל.
  9. מחממים מעט את ריבת החלב כדי להקל על הערבוב ומוסיפים.
  10. מצפים את העוגה בתערובת ומכניסים אותה למקרר לפחות לשעה.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (6)

    Avatar

      Avatar
      אפרת אופמן

      הי, מה כמות גבינת השמנת? כתוב 750, אבל זה נשמע לי המון.

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        750 גרם גבינה זה בסדר גמור למתכון הזה 🙂

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        היי, מרובעת 20*20

        Avatar
        מערכת Foody

        160 מעלות, המתכון תוקן.

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody