פרגיות ואורז בתנור במרינדה אסיאתית
מנת פרגיות ואורז מנחמת - ארוחה שלמה בתבנית אחת שמתאימה גם ליום-יום וגם לארוחה חגיגית. מנה עשירה בטעמים שאי אפשר להישאר אדישים לניחוחות שעולים ממנה.
מנת פרגיות ואורז מנחמת - ארוחה שלמה בתבנית אחת שמתאימה גם ליום-יום וגם לארוחה חגיגית. מנה עשירה בטעמים שאי אפשר להישאר אדישים לניחוחות שעולים ממנה.
- דניאל עמית
- 27K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 713.0 קק״ל 2851.8 קק״לפחמימות 81.6 גרם 326.2 גרםשומן 18.7 גרם 74.8 גרםנתרן 2258.6 מ״ג 9034.4 מ״גחלבון 54.1 גרם 216.5 גרםסיבים תזונתיים 3.2 גרם 13.0 גרםשומן רווי 0.9 גרם 3.5 גרםכולסטרול 1.7 מ״ג 6.9 מ״גסידן 5.2 מ״ג 20.6 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 57.6 מ״ג 230.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 25 דק׳כולל שעתיים ו-15 דק׳
-
קלוריות713
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 713.0 קק״ל 2851.8 קק״לפחמימות 81.6 גרם 326.2 גרםשומן 18.7 גרם 74.8 גרםנתרן 2258.6 מ״ג 9034.4 מ״גחלבון 54.1 גרם 216.5 גרםסיבים תזונתיים 3.2 גרם 13.0 גרםשומן רווי 0.9 גרם 3.5 גרםכולסטרול 1.7 מ״ג 6.9 מ״גסידן 5.2 מ״ג 20.6 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 57.6 מ״ג 230.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״גסגור
מרכיבים 13 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-15 דק׳ | קלוריות 713 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
800 גרם סטייק פרגית
מרינדה
-
1 גבעול נענע
-
1 צרור כוסברה
-
3 שיני שום
-
1 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1 כף מיונז
-
2 כפות רוטב סויה
-
1 כפית שמן שומשום
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינונילמי שאוהב חריף
אורז
-
2 כוסות אורז פרסי
-
3 כוסות מים רותחים
-
2 כפיות מלח דק
-
2 כפות שמן קנולה
אופן הכנה
- טוחנים בבלנדר מוט את הנענע, כוסברה, שום וג׳ינג׳ר. מוסיפים מיונז, סויה ושמן שומשום.
- שופכים את המרינדה על הפרגיות, מוסיפים פרוסות צ׳ילי אדום טרי ומערבבים היטב. סוגרים בקופסת הוואקום שמגיעה עם בלנדר המוט ומוציאים את האוויר. משרים לשעה לפחות במקרר.
- שמים בתבנית שמתאימה לתנור את האורז. מערבבים את המלח ואת השמן עם המים ושופכים מעל.
- מסדרים את הפרגיות על האורז, מכסים בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 50 דקות.
אופן הכנה
- טוחנים בבלנדר מוט את הנענע, כוסברה, שום וג׳ינג׳ר. מוסיפים מיונז, סויה ושמן שומשום.
- שופכים את המרינדה על הפרגיות, מוסיפים פרוסות צ׳ילי אדום טרי ומערבבים היטב. סוגרים בקופסת הוואקום שמגיעה עם בלנדר המוט ומוציאים את האוויר. משרים לשעה לפחות במקרר.
- שמים בתבנית שמתאימה לתנור את האורז. מערבבים את המלח ואת השמן עם המים ושופכים מעל.
- מסדרים את הפרגיות על האורז, מכסים בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 50 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)