פסטה בחמאת לימון עם אפונת שלג
מנת פסטה מרשימה וטעימה שאף אחד לא יוכל לסרב לה. באחריות! פסטה בחמאת לימון עם אפונת שלג מתקתקה. טעים, חמצמץ ומרענן, רוצו לנסות!
מנת פסטה מרשימה וטעימה שאף אחד לא יוכל לסרב לה. באחריות! פסטה בחמאת לימון עם אפונת שלג מתקתקה. טעים, חמצמץ ומרענן, רוצו לנסות!
- דניאל עמית
- 27K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 673.8 קק״ל 2695.3 קק״לפחמימות 102.9 גרם 411.6 גרםשומן 21.5 גרם 85.9 גרםנתרן 13.1 מ״ג 52.3 מ״גחלבון 19.0 גרם 76.0 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.7 גרםשומן רווי 7.8 גרם 31.1 גרםכולסטרול 26.9 מ״ג 107.5 מ״גסידן 27.4 מ״ג 109.7 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 240.5 מ״ג 962.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות674
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 673.8 קק״ל 2695.3 קק״לפחמימות 102.9 גרם 411.6 גרםשומן 21.5 גרם 85.9 גרםנתרן 13.1 מ״ג 52.3 מ״גחלבון 19.0 גרם 76.0 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.7 גרםשומן רווי 7.8 גרם 31.1 גרםכולסטרול 26.9 מ״ג 107.5 מ״גסידן 27.4 מ״ג 109.7 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 240.5 מ״ג 962.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 674 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
לפסטה
-
1 חבילה פסטה קצרהאו איזו שאוהבים
-
ומומלחים לבישול הפסטה
לרוטב
להגשה
-
1 חופן גבינת פרמזןשבבים לקישוט
-
4 פרוסות פלפלי צ'ילי אדומיםלא חובה
אופן הכנה
- מכינים את הפסטה: מבשלים לפי הוראות היצרן.
- מכינים את הרוטב: מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ומוסיפים את השום. מקפיצים קצת (זהירות שלא יישרף).
- מוסיפים את אפונת השלג ומקפיצים.
- מוסיפים את החמאה, מיץ הלימון, מצקת אחת ממי הבישול של הפסטה והמלח, מערבבים טועמים ומוסיפים לימון או מלח לפי טעמכם.
- מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה למחבת עם הרוטב.
- מוסיפים מעל פרמזן מגורר, מערבבים היטב.
- מעבירים לצלחות ההגשה ומפזרים מעל עוד שבבי פרמזן.
אופן הכנה
- מכינים את הפסטה: מבשלים לפי הוראות היצרן.
- מכינים את הרוטב: מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ומוסיפים את השום. מקפיצים קצת (זהירות שלא יישרף).
- מוסיפים את אפונת השלג ומקפיצים.
- מוסיפים את החמאה, מיץ הלימון, מצקת אחת ממי הבישול של הפסטה והמלח, מערבבים טועמים ומוסיפים לימון או מלח לפי טעמכם.
- מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה למחבת עם הרוטב.
- מוסיפים מעל פרמזן מגורר, מערבבים היטב.
- מעבירים לצלחות ההגשה ומפזרים מעל עוד שבבי פרמזן.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)