סטייק על האש עם קרפצ’יו תפוחי אדמה

כל מה שאוהבי בשר צריכים כדי להיות מאושרים זו מחבת פסים, נתח בשר, שמן זית מלח ופלפל. ככה מכינים על האש בבית בלי מנגל ועם תוספת קרפצ'יו תפוח אדמה
כל מה שאוהבי בשר צריכים כדי להיות מאושרים זו מחבת פסים, נתח בשר, שמן זית מלח ופלפל. ככה מכינים על האש בבית בלי מנגל ועם תוספת קרפצ'יו תפוח אדמה
  • דניאל עמית
  • 9K צפיות
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    612
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 612.0 קק״ל 1224.1 קק״ל
    פחמימות 45.5 גרם 90.9 גרם
    שומן 45.1 גרם 90.2 גרם
    נתרן 1.8 מ״ג 3.6 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 10.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 6.3 גרם 12.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.6 מ״ג 7.2 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 7.1 מ״ג 14.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    612
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 612.0 קק״ל 1224.1 קק״ל
    פחמימות 45.5 גרם 90.9 גרם
    שומן 45.1 גרם 90.2 גרם
    נתרן 1.8 מ״ג 3.6 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 10.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 6.3 גרם 12.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.6 מ״ג 7.2 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 7.1 מ״ג 14.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
אוכל שילדים אוהבים
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

לבשר

לקרפצ'יו תפוחי אדמה


אופן הכנה

  1. מכינים את קרפצ’יו תפוחי האדמה: מרתיחים סיר עם מים מומלחים.
  2. מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עד ריכוך. מסננים מהמים וממשיכים לבשל בסיר ללא מים עוד כ-2 דקות.
  3. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  4. מניחים את תפוחי האדמה הרכים על נייר אפייה. מניחים מעליהם עוד נייר אפייה ובעזרת כוס מועכים את תפוחי האדמה (“מפצלחים” אותם).
  5. אחרי המעיכה בכוס מרדדים עם מערוך את תפוחי האדמה (על נייר האפייה העליון) כדי שיתקבל קרפצ’יו.
  6. מסירים את הנייר העליון ומתבלים בשמן זית, מלח, פלפל ורוזמרין.
  7. מכניסים לתנור עד השחמה קלה.
  8. מכינים את הבשר: מלהיטים מחבת פסים על הכיריים.
  9. מתבלים את נתחי הבשר במעט שמן זית, מלח ופלפל משני הצדדים.
  10. מבשלים על מחבת הפסים 2 דקות מכל צד ומגישים.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody