דג ברוטב קארי ירוק עם קרם קוקוס, שעועית ירוקה ובאק צ’וי
פגז של מנה להרשים את בן או בת הזוג! פילה דניס ברוטב קארי ירוק וקרם קוקוס עם ירוקים טריים, הולך מעולה עם אורז לבן!
פגז של מנה להרשים את בן או בת הזוג! פילה דניס ברוטב קארי ירוק וקרם קוקוס עם ירוקים טריים, הולך מעולה עם אורז לבן!
- דניאל עמית
- 45K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1047.8 קק״ל 2095.5 קק״לפחמימות 34.1 גרם 68.3 גרםשומן 109.1 גרם 218.2 גרםנתרן 2346.8 מ״ג 4693.5 מ״גחלבון 56.3 גרם 112.6 גרםסיבים תזונתיים 15.8 גרם 31.5 גרםשומן רווי 57.9 גרם 115.8 גרםכולסטרול 169.2 מ״ג 338.4 מ״גסידן 73.8 מ״ג 147.7 מ״גברזל 18.4 מ״ג 36.8 מ״גאשלגן 6695.9 מ״ג 13391.7 מ״גאבץ 32.1 מ״ג 64.2 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות1048
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1047.8 קק״ל 2095.5 קק״לפחמימות 34.1 גרם 68.3 גרםשומן 109.1 גרם 218.2 גרםנתרן 2346.8 מ״ג 4693.5 מ״גחלבון 56.3 גרם 112.6 גרםסיבים תזונתיים 15.8 גרם 31.5 גרםשומן רווי 57.9 גרם 115.8 גרםכולסטרול 169.2 מ״ג 338.4 מ״גסידן 73.8 מ״ג 147.7 מ״גברזל 18.4 מ״ג 36.8 מ״גאשלגן 6695.9 מ״ג 13391.7 מ״גאבץ 32.1 מ״ג 64.2 מ״גסגור
ביס אחד ואתם על חוף בתאילנד! מתכון אש להכנת דג ברוטב קארי ירוק וקרם קוקוס עשיר, עם שעועית ירוקה פריכה ובאק צ’וי מעולה ורך. תוסיפו אורז לבן ויש לכם ארוחה מעלפת!
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 1048 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
דג ברוטב קארי ירוק
-
3 כפות שמן קנולה
-
3 שיני שוםכתוש
-
1 כפית שורש ג’ינג’רמגורר
-
2 כפות ממרח קארי ירוק
-
1 קופסת שימורים קרם קוקוס
-
3/4 כוס מים רותחים
-
4 פילה דג דניסאו כל דג לבן שאוהבים
-
1 כוס שעועית ירוקה טרייה
-
2 באק צ’וי
אופן הכנה
- מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים את השום והג’ינג’ר להזהבה. מוסיפים את מחית הקארי הירוק ומטגנים 2 דקות.
- מוסיפים את קרם הקוקוס והמים הרותחים, מערבבים ומבשלים 5 דקות נוספות.
- מוסיפים את הדג ומעליו את השעועית הירוקה והבאק צ’וי.
- מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה 15 דקות עד שהירקות מתרככים והדג מבושל.
- מגישים עם אורז לבן.
אופן הכנה
- מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים את השום והג’ינג’ר להזהבה. מוסיפים את מחית הקארי הירוק ומטגנים 2 דקות.
- מוסיפים את קרם הקוקוס והמים הרותחים, מערבבים ומבשלים 5 דקות נוספות.
- מוסיפים את הדג ומעליו את השעועית הירוקה והבאק צ’וי.
- מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה 15 דקות עד שהירקות מתרככים והדג מבושל.
- מגישים עם אורז לבן.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)