ריזוטו פתיתים לימוני

ריזוטו לימוני שמכינים מפתיתים במקום אורז! מנה קרמית ומפנקת עם הרבה גרנה פדנו שמכינים בתוך פחות מחצי שעה
ריזוטו לימוני שמכינים מפתיתים במקום אורז! מנה קרמית ומפנקת עם הרבה גרנה פדנו שמכינים בתוך פחות מחצי שעה
  • דניאל עמית
  • 6K צפיות
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    503
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 502.9 קק״ל 2011.5 קק״ל
    פחמימות 93.9 גרם 375.5 גרם
    שומן 7.3 גרם 29.3 גרם
    נתרן 5.9 מ״ג 23.5 מ״ג
    חלבון 15.1 גרם 60.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 15.3 גרם
    כולסטרול 16.1 מ״ג 64.5 מ״ג
    סידן 2.8 מ״ג 11.2 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 3.0 מ״ג 12.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    503
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 502.9 קק״ל 2011.5 קק״ל
    פחמימות 93.9 גרם 375.5 גרם
    שומן 7.3 גרם 29.3 גרם
    נתרן 5.9 מ״ג 23.5 מ״ג
    חלבון 15.1 גרם 60.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 15.3 גרם
    כולסטרול 16.1 מ״ג 64.5 מ״ג
    סידן 2.8 מ״ג 11.2 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 3.0 מ״ג 12.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
אוכל איטלקי
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

1. ממיסים את החמאה בסיר.

2. מוסיפים את הפתיתים, מערבבים היטב ומוסיפים את קליפת הלימון המגוררת.

3. מוסיפים מים רותחים עד קצת מעל הפתיתים וכל הזמן מערבבים עד שהפתיתים מוכנים. במידת הצורך, מוסיפים עוד מים רותחים.

4. מוסיפים מיץ לימון (מוסיפים עוד לפי הטעם), מלח ופלפל ומערבבים.

5. כשהמים קצת מתאדים מגרדים לתוך הסיר גרנה פדנו.

6. רגע לפני ההגשה מוסיפים עוד קוביית חמאה וקצת גרנה פדנו, מערבבים עד שהחמאה נמסה.

7. מעבירים את הפתיתים לקערה ומגישים עם עוד קצת גרנה פדנו.


    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody