-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 502.9 קק״ל 2011.5 קק״לפחמימות 93.9 גרם 375.5 גרםשומן 7.3 גרם 29.3 גרםנתרן 5.9 מ״ג 23.5 מ״גחלבון 15.1 גרם 60.3 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.3 גרםשומן רווי 3.8 גרם 15.3 גרםכולסטרול 16.1 מ״ג 64.5 מ״גסידן 2.8 מ״ג 11.2 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 3.0 מ״ג 12.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות503
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 502.9 קק״ל 2011.5 קק״לפחמימות 93.9 גרם 375.5 גרםשומן 7.3 גרם 29.3 גרםנתרן 5.9 מ״ג 23.5 מ״גחלבון 15.1 גרם 60.3 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.3 גרםשומן רווי 3.8 גרם 15.3 גרםכולסטרול 16.1 מ״ג 64.5 מ״גסידן 2.8 מ״ג 11.2 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 3.0 מ״ג 12.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 503 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
30 גרם חמאה
-
1 חבילה פתיתים
-
1 כפית קליפת לימוןמגוררת
-
להוסיף כל פעם קצת עד שהפתיתים מוכנים
-
מיץ מחצי לימון בהדרגה ולטעום תוך כדי
-
1 כוס גראנה פדנומגוררת
אופן הכנה
1. ממיסים את החמאה בסיר.
2. מוסיפים את הפתיתים, מערבבים היטב ומוסיפים את קליפת הלימון המגוררת.
3. מוסיפים מים רותחים עד קצת מעל הפתיתים וכל הזמן מערבבים עד שהפתיתים מוכנים. במידת הצורך, מוסיפים עוד מים רותחים.
4. מוסיפים מיץ לימון (מוסיפים עוד לפי הטעם), מלח ופלפל ומערבבים.
5. כשהמים קצת מתאדים מגרדים לתוך הסיר גרנה פדנו.
6. רגע לפני ההגשה מוסיפים עוד קוביית חמאה וקצת גרנה פדנו, מערבבים עד שהחמאה נמסה.
7. מעבירים את הפתיתים לקערה ומגישים עם עוד קצת גרנה פדנו.
אופן הכנה
1. ממיסים את החמאה בסיר.
2. מוסיפים את הפתיתים, מערבבים היטב ומוסיפים את קליפת הלימון המגוררת.
3. מוסיפים מים רותחים עד קצת מעל הפתיתים וכל הזמן מערבבים עד שהפתיתים מוכנים. במידת הצורך, מוסיפים עוד מים רותחים.
4. מוסיפים מיץ לימון (מוסיפים עוד לפי הטעם), מלח ופלפל ומערבבים.
5. כשהמים קצת מתאדים מגרדים לתוך הסיר גרנה פדנו.
6. רגע לפני ההגשה מוסיפים עוד קוביית חמאה וקצת גרנה פדנו, מערבבים עד שהחמאה נמסה.
7. מעבירים את הפתיתים לקערה ומגישים עם עוד קצת גרנה פדנו.
תגובות (0)