-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1101.4 קק״ל 6608.1 קק״לפחמימות 115.5 גרם 693.2 גרםשומן 20.9 גרם 125.4 גרםנתרן 1201.6 מ״ג 7209.5 מ״גחלבון 75.3 גרם 451.8 גרםסיבים תזונתיים 16.8 גרם 101.1 גרםשומן רווי 1.3 גרם 7.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 123.3 מ״ג 739.9 מ״גברזל 5.9 מ״ג 35.1 מ״גאשלגן 977.6 מ״ג 5865.3 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 19.0 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל 3 שעות ו-40 דק׳
-
קלוריות1101
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1101.4 קק״ל 6608.1 קק״לפחמימות 115.5 גרם 693.2 גרםשומן 20.9 גרם 125.4 גרםנתרן 1201.6 מ״ג 7209.5 מ״גחלבון 75.3 גרם 451.8 גרםסיבים תזונתיים 16.8 גרם 101.1 גרםשומן רווי 1.3 גרם 7.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 123.3 מ״ג 739.9 מ״גברזל 5.9 מ״ג 35.1 מ״גאשלגן 977.6 מ״ג 5865.3 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 19.0 מ״גסגור
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-40 דק׳ | קלוריות 1101 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ק"ג בשר צלי מס’ 5חתוך לקוביות
-
3 כפות שמן זית
-
4 בצלים בינונייםחתוכים גס
-
8 תפוחי אדמה בינונייםקלופים וחתוכים
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כף סילאן
-
1 קופסת שימורים גרגירי חומוס מבושלים
-
500 מ"ל בירה בהירה
-
1 כוס מים רותחים
-
4 גבעולי טימין טרי
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- בסיר שמתאים גם לתנור סוגרים את הבשר בשמן הזית מכל הצדדים עד שהוא משנה את צבעו. מעבירים לקערה.
- מטגנים באותו הסיר את הבצלים, מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים.
- מחזירים את הבשר לסיר ומתבלים במלח, פלפל וסילאן.
- מוסיפים את החומוס, הבירה, המים הרותחים והטימין ומביאים לרתיחה. סוגרים את המכסה ומעבירה לתנור ל-3 שעות. מי שלא רוצה להכניס לתנור - אפשר גם להמשיך בישול על הגז במשך 3 שעות.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- בסיר שמתאים גם לתנור סוגרים את הבשר בשמן הזית מכל הצדדים עד שהוא משנה את צבעו. מעבירים לקערה.
- מטגנים באותו הסיר את הבצלים, מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים.
- מחזירים את הבשר לסיר ומתבלים במלח, פלפל וסילאן.
- מוסיפים את החומוס, הבירה, המים הרותחים והטימין ומביאים לרתיחה. סוגרים את המכסה ומעבירה לתנור ל-3 שעות. מי שלא רוצה להכניס לתנור - אפשר גם להמשיך בישול על הגז במשך 3 שעות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)