צ’ורוס קטנים ומטריפים בציפוי ממרח לוטוס
יש כמו צ'ורוס? קטנים כאלו חמודים שרק בא לנו לזלול. לא בא לכם לטבול את הצ'ורוס בריבת חלב? בכיף אתם מוזמנים להחליף בכל ממרח אחר שמתחשק לכם. תהנו
יש כמו צ'ורוס? קטנים כאלו חמודים שרק בא לנו לזלול. לא בא לכם לטבול את הצ'ורוס בריבת חלב? בכיף אתם מוזמנים להחליף בכל ממרח אחר שמתחשק לכם. תהנו
- דניאל עמית
- 6K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 81.2 קק״ל 2435.6 קק״לפחמימות 11.3 גרם 338.6 גרםשומן 3.5 גרם 104.0 גרםנתרן 41.4 מ״ג 1242.9 מ״גחלבון 1.4 גרם 43.3 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 3.8 גרםשומן רווי 2.0 גרם 58.9 גרםכולסטרול 24.8 מ״ג 743.0 מ״גסידן 11.6 מ״ג 348.3 מ״גברזל 0.1 מ״ג 3.4 מ״גאשלגן 22.0 מ״ג 658.6 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 3.5 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות81
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 81.2 קק״ל 2435.6 קק״לפחמימות 11.3 גרם 338.6 גרםשומן 3.5 גרם 104.0 גרםנתרן 41.4 מ״ג 1242.9 מ״גחלבון 1.4 גרם 43.3 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 3.8 גרםשומן רווי 2.0 גרם 58.9 גרםכולסטרול 24.8 מ״ג 743.0 מ״גסידן 11.6 מ״ג 348.3 מ״גברזל 0.1 מ״ג 3.4 מ״גאשלגן 22.0 מ״ג 658.6 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 3.5 מ״גסגור
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 81 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
טיגון
-
לטיגון עמוק
ציפוי
-
1 כוס סוכר לבן
-
1/4 כוס ממרח לוטוס
אופן הכנה
- ממיסים בסיר את החמאה, המלח, הסוכר והחלב.
- מביאים לרתיחה, מכבים את האש ומוסיפים את הקמח. מערבבים היטב עד שנוצר בצק.
- מעבירים את התערובת למיקסר עם וו גיטרה (או מטרפה ידנית) ומערבלים למשך 3 דקות עד שהבצק מתקרר (זה בסדר אם הוא מתפרק). מוסיפים את הביצים בהדרגה ואת תמצית הווניל ומערבבים מספר דקות.
- מעבירים את הבצק הדביק לשקית זילוף.
- מחממים שמן עמוק בסיר, מזלפים צ’ורוס קטנים לשמן וגוזרים אותם בעזרת מספריים.
- כשהצ’ורוס משחימים - הם מוכנים. מוציאים את הצ’ורוס לקערה עם סוכר ומצפים היטב.
- מחממים מעט את ממרח הלוטוס במיקרוגל ומזלפים על הצ’ורוס.
אופן הכנה
- ממיסים בסיר את החמאה, המלח, הסוכר והחלב.
- מביאים לרתיחה, מכבים את האש ומוסיפים את הקמח. מערבבים היטב עד שנוצר בצק.
- מעבירים את התערובת למיקסר עם וו גיטרה (או מטרפה ידנית) ומערבלים למשך 3 דקות עד שהבצק מתקרר (זה בסדר אם הוא מתפרק). מוסיפים את הביצים בהדרגה ואת תמצית הווניל ומערבבים מספר דקות.
- מעבירים את הבצק הדביק לשקית זילוף.
- מחממים שמן עמוק בסיר, מזלפים צ’ורוס קטנים לשמן וגוזרים אותם בעזרת מספריים.
- כשהצ’ורוס משחימים - הם מוכנים. מוציאים את הצ’ורוס לקערה עם סוכר ומצפים היטב.
- מחממים מעט את ממרח הלוטוס במיקרוגל ומזלפים על הצ’ורוס.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)