רקע בוש

פסטה קרם שרי

מתכון שהצליח להפתיע אפילו אותי! פסטה ברוטב עגבניות ובלי טיפת שמנת! אתם לא מאמינים כמה זה טעים וכמה פשוט להכין. יאללה לעבודה
מתכון שהצליח להפתיע אפילו אותי! פסטה ברוטב עגבניות ובלי טיפת שמנת! אתם לא מאמינים כמה זה טעים וכמה פשוט להכין. יאללה לעבודה
  • דניאל עמית
  • 55K צפיות
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    856
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 855.6 קק״ל 3422.5 קק״ל
    פחמימות 109.1 גרם 436.5 גרם
    שומן 38.0 גרם 151.9 גרם
    נתרן 530.1 מ״ג 2120.3 מ״ג
    חלבון 20.8 גרם 83.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.9 גרם
    שומן רווי 13.7 גרם 54.9 גרם
    כולסטרול 50.0 מ״ג 200.0 מ״ג
    סידן 128.3 מ״ג 513.2 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 3132.8 מ״ג 12531.3 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 12.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    856
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 855.6 קק״ל 3422.5 קק״ל
    פחמימות 109.1 גרם 436.5 גרם
    שומן 38.0 גרם 151.9 גרם
    נתרן 530.1 מ״ג 2120.3 מ״ג
    חלבון 20.8 גרם 83.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.9 גרם
    שומן רווי 13.7 גרם 54.9 גרם
    כולסטרול 50.0 מ״ג 200.0 מ״ג
    סידן 128.3 מ״ג 513.2 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 3132.8 מ״ג 12531.3 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 12.8 מ״ג
    סגור
אוכל איטלקי
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

לרוטב

לפסטה

להרכבת המנה

להגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: מחממים במחבת את שמן הזית ומוסיפים את שיני השום. מטגנים כשתי דקות (הזהרו שהשום לא יישרף).
  2. מוסיפים את עגבניות השרי ומערבבים. מוסיפים את הפלפל החריף, והמלח. מערבבים ומבשלים עד שהעגבניות מתרככות.
  3. טוחנים בתוך הסיר עם בלנדר מוט (אם אין אז אפשר להעביר למעבד מזון). אם הרוטב יוצא נוזלי מדי, מחזירים לכיריים ומבשלים עוד מספר דקות כדי שיצטמצם.
  4. מכינים את הפסטה: מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  5. מכינים את המנה: במחבת גדולה מחממים את שמן הזית, מוסיפים פרוסות של פלפל ירוק חריף, מוזגים את הרוטב מהסיר, פלפל שחור גרוס, מלח, פרמזן, עלי בזיליקום ומערבבים.
  6. מוסיפים את הפסטה בעזרת כף מחוררת היישר מסיר הפסטה למחבת עם הרוטב. מערבבים ומגישים עם כף שמנת חמוצה מעל.

    פסטה-קרם-שרי. צילום: ספיר קוסה
    כמו פסטה בשמיכת משי. צילום: ספיר קוסה


    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody